Ana Guerra cantant

El cosí de la reina Letícia és la parella de la cantant Ana Guerra

Des que Ana Guerra va saltar a la fama, l'han relacionada amb diferents artistes. Coneix la seva relació actual

Ana Guerra va ser un dels grans descobriments de l'edició de 2017 d''Operación Triunfo'. La canària es va convertir en tot un fenomen entre les joves generacions. El seu salt a la indústria de la música li ha permès no només assolir grans èxits en l'àmbit professional, sinó també trobar l'amor.

Des que va saltar a la fama, la cantant ha estat vinculada amb diferents famosos d'Espanya, com Miguel Ángel Muñoz. Tot i això, semblava que el cor d'Ana Guerra és difícil de conquistar, però això va canviar fa un any, quan va començar una història d'amor fora del que és usual.

La cantant va fer un gran pas a la seva vida l'any passat: va confirmar la seva relació amb Víctor Elías. La jove parella va confirmar la seva relació el dia de Sant Valentí de 2022, una gran sorpresa per a tots els seus seguidors. Des d'aquell moment, no s'han tallat un pèl i viuen el seu amor per xarxes socials i a les catifes on els conviden.

Ana Guerra i Víctor Elías tocant el piano
La fiblada d'amor entre Ana Guerra i el seu xicot va sorgir arran dels gustos que tenien en comú. | Instagram: anaguerramusic

Víctor Elías: el xicot d'Ana Guerra

Potser molts no recordem Víctor Elías o el seu nom no ens resulta familiar. Tanmateix, la veritat és que el jove va fer un salt a la fama quan era un nen. Va ser un dels protagonistes de la sèrie de 'Los Serrano', on vam poder veure el seu rostre i el seu talent davant la càmera.

Des de llavors, l'artista ha estat involucrat en diferents projectes musicals i televisius. No obstant això, hi ha un detall que molta gent desconeix: que l'artista és família directa de la reina Letícia. Tots dos són cosins segons, ja que la mare d'Elías és cosina del pare de la reina. Ara bé, és una qüestió de la qual l'artista ha parlat en comptades ocasions:

«Exerceix una tasca molt bonica, però des del seu lloc al regnat és molt més complicat mantenir aquesta relació de família. Se sap que un està bé i que l'altre està bé, i ja està. No cal estar cada dia junts. Diuen que 'no news, good news' (que traduït al català seria: si no hi ha notícies, són bones notícies)», deia.

Ana Guerra i Letícia
Ana Guerra sap que la seva parella és cosí segon de la reina Letícia. | CatalunyaDiari

Tot i això, des que Letícia ocupa el tron, la seva relació s'ha anat deteriorant cada vegada més. «Fa molt que no tenim contacte, ni relació. Quan eren prínceps teníem una mica més de contacte, però ja fa temps que no», aclaria.

La història de Víctor Elías i Ana Guerra

La història de com Ana Guerra va conèixer Víctor Elías no és cap misteri, ja que la cantant ha volgut compartir a través dels mitjans com va sorgir l'espurna de l'amor. El fet de dedicar-se a la mateixa indústria els va permetre que sabessin de l'existència de l'altre indirectament. Havien acudit a diferents premis i gales, però mai no havien fet el pas de saludar-se. Va ser el 2022 quan ens vam assabentar de la relació entre tots dos artistes.

«Diferents directors musicals van crear arranjaments per als meus temes i ens els van ensenyar al meu equip i a mi a cegues. Tots vam triar els que més ens havien agradat, que eren els de Víctor, sense saber qui els havia fet. Aleshores, ja vaig saber que era ell», comentava Ana Guerra.

«No teníem gaire 'feeling'. De l'odi a l'afecte hi ha una línia molt fina. De sobte, vam començar a mirar-nos d'una altra manera… I què t'he de dir…», deia Ana Guerra. La cantant i el cosí de Letícia van començar a treballar cada vegada més junts i això va suposar fer un salt de l'àmbit professional al sentimental. De fet, ara viuen junts i comparteixen rutina al seu pis de Madrid amb les seves estimades mascotes.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!