Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'andalusa va estar dissabte passat al programa 'La gran confusión'

Rosa López revela el que ningú s'imaginava sobre el seu pare mort

Rosa ha confessat una cosa sobre el seu pare que fins ara no havia explicat

Rosa López no ha volgut perdre's l'últim concert del seu amic David Bisbal al UMusic Teatro Albéniz de Madrid. Allà, la cantant, que va anar acompanyada per la seva parella i actual mànager, Iñaki García, va parlar amb els mitjans presents a l'esdeveniment i va explicar una cosa sobre el seu pare que ha deixat tots bocabadats.

Rosa López va triar una granota cenyida de cuir negre per al primer dels 20 concerts que farà el cantant almerienc amb motiu dels seus 20 anys de carrera musical. Rosa ha estat al costat del seu amic i ha dit d'ell: «Estic com una nena petita, em va convidar i dic «no m'ho puc creure» i aquí estic, desitjant veure'l. És un repte força gran el que s'ha proposat i heu de venir a veure'l».

Una amistat que continua 20 anys després d' 'Operación Triunfo'

Rosa ha explicat quin és el secret d'una amistat que va començar al programa 'Operación Triunfo' i que ja dura dues dècades. «El respecte, l'afecte i l'amor, com per a tot». «David és un noi súper exigent amb la seva feina, però després a la seva vida diària és un home súper pla», ha explicat Rosa.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

López reconeix que Bisbal continua sent el mateix. «Malgrat creuar el toll tantes vegades i veure totes les alegries que ens dona com a artista, ell segueix sent el mateix. Això és el més bonic, no hi ha més Grammy ni més premi que no perdre la teva essència, i ell, no la perd», ha explicat orgullosa.

Rosa López explica el secret de la seva amistat amb Bisbal

A la pregunta de com és la seva relació amb els companys d' 'OT', Rosa ha explicat que «és bona amb tots. Tingues en compte que, quan jo vaig sortir de casa, a Granada, vaig entrar en un programa on vaig viure la major experiència de la meva vida juntament amb tots els meus companys. Per això, per a mi, tots ells són importants, tots».

La guanyadora de la primera edició d' 'Operación triunfo' ha recordat Álex Casademunt, del qual ara fa dos anys de la seva mort. «Me'n recordo molt, però intentem seguir endavant i no fer demagògia, com tothom vol recordant-nos-en nosaltres en el nostre dia a dia», ha reconegut.

Imatge de Rosa López i David Bisbal cantant amb la resta dels seus companys a 'Operación Triunfo'
Rosa López ha parlat de la seva relació amb la resta de companys d' 'OT' | TVE

Pel que sembla, la mare de Casademunt no tolera que Fórmula abierta , el grup que va formar el seu fill amb Geno, Mireia i Javián, torni als escenaris.

Pel que fa a la polèmica que hi ha entre Rosa i Chenoa la cantant va afirmar: «Jo respecto tothom, tots els companys i la premsa. Entenc cada vegada més aquest món, i em pregunteu coses que em posen nerviosa, però he de bregar amb això i amb altres coses».

Rosa va viure una situació surrealista en el moment més dur de la seva vida

Rosa va sorprendre els reporters explicant una situació insòlita que va viure en un dels moments més durs de la seva vida. Es referia al fet que comprèn el peatge que suposa ser popular i dedicar-se al món de la cançó. Rosa va confessar que li van demanar «un autògraf a la vetlla del meu pare, imagina't l'amor i el respecte que els artistes hem de donar a tot el que ens envolta».

Rosa López fa gairebé tres anys que té una relació amb Iñaki García. De moment, no pensa en casament «perquè cada dia em caso». Prova de com estan d'enamorats és la declaració d'amor que el seu xicot va fer abans del concert de Bisbal. «M'ha dit que «és més bonic haver-te de somiar»», explicava Rosa enamorada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!