Foto de Jorge Javier Vázquez amb el logo de 'Supervivientes'

'Supervivientes 2023': una nova discussió sobrepassa tots els límits

'Supervivientes 2023' ha comprovat que la picabaralla ha acabat amb una seriosa advertència

'Supervivientes 2023' viu una de les edicions més intenses des de la seva estrena. Sí, perquè en els pocs dies que s'emet ja s'ha produït un abandonament, l'amenaça d'un altre i diverses discussions. En concret, l'última és la que ha sorprès perquè ha acabat creuant els límits amb una advertència seriosa d'una de les parts.

Exactament, les dues concursants que s'han enfrontat han estat Alma Bollo i Katerina Safarova. El motiu? Un home.

'Supervivientes 2023' presencia la disputa

El 'reality' de supervivència de Telecinco va començar amb bon rotllo entre Alma i Katerina. Fins i tot entre aquesta última i el germà de la primera, Manuel Cortés, ja que s'entreveia que hi podria haver alguna cosa entre ells.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, tot va canviar durant les primeres nominacions a la palapa. La russa va haver d'exercir com a líder i, sorprenentment, va posar a la palestra de manera directa la que era la seva amiga. Una decisió que va fer enfadar la filla de Raquel Bollo.

Manuel Cortés, Katerina i Alma a 'Supervivientes'
'Supervivientes 2023' sap que la nominació ha dinamitat la relació entre Alma, Manuel i Katerina | MEDIASET

Però, si la tensió ja es percebia entre totes dues, tot i que Safarova va intentar justificar-se, va augmentar encara més poc després. Va succeir quan Kat va començar a flirtejar amb Artùr, deixant de banda la seva suposada connexió amb Manuel. El flirteig va molestar moltíssim la germana d'aquest, que va insinuar que aquella buscava un romanç, fos amb qui fos.

'Supervivientes 2023', perplex davant de la nova discussió

El 'reality' de supervivència ha vist que la tensió entre elles ha augmentat les últimes hores. Ha passat després que la russa hagi tornat a flirtejar amb l'italià i n'hagi parlat als companys. Els ha dit que el pobre no ha pogut ser líder per una 'estratègia' d'un participant.

Imatge de Katerina amb Artur
'Supervivientes 2023' ha vist que l'acostament entre Kat i Artur ha provocat la baralla | Mediaset

Davant d'aquest comentari, Supervivientes ha vist que Alma no s'ha pogut quedar callada. Ha afirmat: «Ell, que és el rei del mambo, podria haver aguantat més per guanyar. És una persona que es creu superior a tothom i que es creu que està per sobre del bé i del mal».

Katerina li ha respost: «Bé, aquesta és la teva opinió. A mi no em diguis el que he de creure». Després, Bollo ha manifestat: «Jo no dic el que tu has de creure, et dic que, segons el meu parer, t'interessa creure-ho».

La jove russa ha acusat la 'influencer' d'apujar el to de veu i li ha dit que no continuaria parlant amb ella. D'aquesta manera, se n'ha anat a dormir i ha tancat la discussió, però l'endemà hi ha tornat. S'ha iniciat quan Safarova ha reunit els companys per abordar novament l'assumpte.

Alma Cortés a 'Supervivientes'
'Supervivientes' ha mostrat que Alma no suportava l'italià | Telecinco

'Supervivientes' ha vist que Kat ha començat dient: «Volia comunicar-vos i preguntar-vos tranquil·lament si hi ha un problema, perquè jo ho noto així. I prefereixo preguntar-ho i parlar-ho amb tots perquè no vull que després parleu per darrere a la meva esquena».

«No vull descobrir que dieu que soc falsa perquè tinc bona relació amb Artùr. A veure si per parlar amb ell m'apartareu del grup i direu que soc una traïdora».

Alma ha afrontat la situació de front: «Jo el que et dic, t'ho dic a la cara. Ens poses a nosaltres com els dolents i per aquí no passo. Per a víctima... Cor meu»

.

«Aquí l'única que s'ha exclòs del grup has estat tu perquè la primera setmana t'has sentit malament. Ell està intentant desestabilitzar el meu germà, agafa la barqueta i te'n vas una altra vegada, no cridis. Jo estic perfectament on soc».

Totes dues han començat a apujar el to de manera contundent. Safarova li ha retret que li digui que no s'ha de portar bé amb l'italià. Alma li ha respost: «Això no és així, jo el que t'he advertit és del joc que estic veient des de l'altra banda».

«He dit que si vosaltres entreu en el joc de desestabilitzar el meu germà, a mi em dol ell». Paraules molt contundents després de les quals ha fet una advertència a la seva companya: «Si entreu en el joc de desestabilitzar-lo, llavors, em coneixereu. Sí, em coneixereu l'italià, l'altre i l'altre».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!