Primer pla d'Anabel Pantoja.

La notícia sobre l'embaràs d'Anabel Pantoja que ara cobra sentit

Anabel Pantoja va revelar per error un detall fonamental

Anabel Pantoja està gaudint d'una nova etapa, i assegura que no canviaria res del que ha fet els últims mesos. Només separar-se d'Omar Sánchez es va enamorar de Yulen Pereira, va apostar per la relació i se'n van anar a viure junts. Suposadament no tenien cap problema, però l'esportista va trencar amb Anabel quan va tornar dels Estats Units.

La 'influencer' pensava que el seu xicot estava igual d'enamorat que sempre, de fet li va comprar uns regals a Nova York. Estava acompanyant la seva tieta Isabel en uns concerts que va fer a Amèrica i en tot moment va trobar a faltar Yulen. Quan va tornar a Espanya va rebre una trucada seva: ell va trencar amb ella i no li va donar cap justificació convincent.

Muntatge amb les fotos d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira estan molt distanciats | Catalunya diari

Anabel està portant la ruptura des d'un punt de vista «més madur», si més no això és el que pensa la seva amiga Gema López. La periodista creu que Pantoja fuig del drama perquè s'ha adonat que no li aporta res de nou. Per això, ha decidit quedar-se amb els bons moments, encara que també li produeixen certa tristesa.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tanmateix, Anabel va donar una notícia molt abans d'aquesta història que ara ha acaparat gran repercussió. De fet, la informació que va donar a la seva última entrevista al 'Deluxe' ha pres més sentit que mai. I és que, concretament, va parlar sobre el seu futur embaràs i va aclarir que faria el pas amb Yulen.

És a dir, Pantoja va explicar que havia decidit congelar els seus òvuls perquè no sabia si volia ser mare, però tenia molts dubtes. És una cosa que no havia desitjat mai, però l'esportista li va despertar l'instint maternal, però el que no sabia era si volia fer-ho al seu costat. Per això es va posar en mans d'especialistes per assegurar-se que podria complir el seu somni si ho considerava oportú.

Anabel Pantoja va ser la primera a confirmar els rumors

Anabel va reconèixer que potser sí que volia quedar-se embarassada, però amb un matís important: «No sé si amb Yulen o el que pugui passar». Aquesta notícia ara té més importància que mai i serveix perquè el públic entengui que ella ja tenia les seves sospites. No les va fer públiques per no fer saltar les alarmes, però finalment les seves paraules han cobrat sentit especial.

Imatge de Yulen Pereira
Yulen Pereira ja no està enamorat | GTRES

«Una amiga m'ho va aconsellar i jo era anticongelació, no ho volia fer, però veient el panorama, poden sorgir diverses complicacions. No sé què passarà, però ho vull tenir aquí perquè potser d'aquí a un parell d'anys vull ser mare. Si és amb Yulen bé, però també pot ser sola», va aclarir davant dels seus antics companys de' Sálvame'.

Anabel Pantoja va donar una exclusiva i tots els mitjans se'n van fer ressò, però pocs van reparar en les seves últimes paraules. Aleshores encara no tenia clar si volia fer el pas amb el seu xicot o sola, i això tancava un motiu ocult.

Anabel Pantoja continua amb els seus plans

La 'influencer' està disposada a seguir amb la seva vida tal com estava planejada. Segons confirma la revista Lecturas, continuarà vivint a Madrid i pagant el pis que va llogar al costat de Yulen. Així mateix, conservarà la seva a les Canàries perquè hi ha trobat un paradís perfecte.

Anabel Pantoja vol mantenir les distàncies amb la premsa del cor perquè sap que en aquests moments hi ha massa polèmica. Ara es vol centrar i després donarà les explicacions pertinents.