Imatge de Shakira en 'The Tonight Show'

L'huracà Shakira aterra a Barcelona després de la polèmica amb els seus fills

La cantant ha rebut diverses crítiques per l'aparició dels petits a la televisió

Shakira no deixa d'aclaparar titulars faci el que faci i vagi on vagi. La seva tornada a Barcelona des de Nova York, no podia no ser notícia. Recentment, coneixíem que la cantant colombiana viatjava als Estats Units per presentar, juntament amb el productor Bizarrap, la seva darrera cançó d'èxit mundial Music Sessions #53.

La de Barranquilla va visitar l'exitós programa 'The Tonight Show' presentat per Jimmy Fallon. Allà va poder xerrar sobre la cançó que s'ha convertit en número u del món i que va publicar el passat onze de gener. I com era d'esperar, arran el programa de televisió també van sorgir les crítiques.

Shakira no només va viatjar per visitar 'The Tonight Show'

Durant la seva estança a Nova York, la cantant ha revolucionat la ciutat. A banda d'anar a la televisió, la colombiana també ha estat firmant discs i fent-se fotos amb els seus fans. A més, Shakira, Milan i Sasha han tingut temps per anar de compres i gaudir de diversos espectacles de la ciutat.

No obstant això, a la seva tornada, l'artista s'ha hagut d'enfrontar a les crítiques. Tot ha sorgit per l'aparició dels seus fills en el popular programa de televisió. Aquests comentaris han vingut perquè la cantant fa uns mesos es va queixar quan Gerard Piqué va exposar a Milan en un directe a la plataforma Twitch on hi havia milers d'usuaris connectats.

I és que en un dels moments en els quals Shakira es desplaça pel plató, es pot veure al fons a Milan i Sasha. Els dos fills de l'exparella van viatjar amb la seva mare i  acompanyar-la en aquest moment tan important per a ella. Ambdós petits no van dubtar a donar-ho tot: van cantar i udolar durant l'actuació de la seva mare.

Les crítiques no s'han fet esperar

En la seva tornada a la ciutat comtal amb Milan i Sasha, alguns seguidors de l'exculer han criticat a la cantant a través de les xarxes socials. Ja que ha estat ella qui ha decidit mostrat als seus fills en un programa de televisió amb una gran repercussió després de criticar a Piqué per exposar a Milan.

Segons sembla, a la cantant no li va fer molta gràcia que l'exfutbolista mostrés en una plataforma amb tanta audiència sense haver-ho consultat abans que apareixes. Aquests fets es remunten al mes de gener, quan el fill de Piqué i Shakira es va colar en un directe del català. Piqué estava presentant el seu nou projecte esportiu i empresarial, la Kings League, juntament amb altres creadors de contingut a través de les xarxes socials i Twitch.

Així mateix, en l'entrevista a Jimmy Fallon, Shakira va parlar dels seus fills i del talent que tenen essent tan joves. La colombiana va confessar que Milan va ser qui la va convèncer perquè fes una cançó amb el productor del moment, ja que ell és molt fan. «És el deu argentí», va contestar el seu fill quan Shakira li va donar la notícia que la col·laboració s'anava a produir.

Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 | The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

La darrera cançó de la colombiana l'ha ajudat molt en l'àmbit personal

En l'entrevista en el programa, la cantant també va assegurar que aquesta cançó l'ha ajudat a superar un dels moments més complicats de la seva vida, la seva separació amb Piqué. A més a més, la colombiana ha assegurat que es va sentir realment acompanyada pel seu públic i que la música ha estat una forma de sanar i canalitzar les seves emocions.

Finalment, va afirmar que està molt contenta en veure que moltes dones han connectat la seva cançó i la història que explica. «Vaig escriure una cançó per mi, però ha significat molt per totes les dones que necessiten una veu», va reconèixer en la seva entrevista.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!