Primer pla de Patricia Donoso en un 'photocall'

Patricia Donoso dona una notícia sobre José Ortega Cano que causa sensació

Patricia Donoso trenca el silenci

Patricia Donoso es va guanyar un bitllet a 'Supervivientes' després de revelar-se com la suposada amant d'Ortega Cano. La seva primera aparició a 'Sálvame' va causar sensació i estava clar que Telecincono desaprofitaria l'oportunitat. A finals de la tardor del 2022, Donoso es va alçar com el personatge rellevació, tot i que ha punxat els seus primers dies a Hondures.

Patricia torna a Espanya després de renunciar al reality i amb un enemic declarat. Els seus enfrontaments en directe amb Ortega ja són part de la història de la televisió, però l'advocada segueix mantenint la seva versió. Segons ella, l'exmarit d'Ana María Aldón va intentar tenir un acostament íntim durant el seu matrimoni amb la dissenyadora.

Patricia Donoso es reafirma en això d'Ortega Cano

Patricia Donoso va arribar a la televisió trepitjant fort. Ràpidament va mostrar que era tot un personatge capaç de generar polèmica. Conèixer que seria participant de 'Supervivientes', va reafirmar l'estratègia de Telecincode donar visibilitat a una cara totalment nova.

Es va presentar com l'advocada d'Ortega Cano i va mostrar un comunicat on, suposadament, l'exdistre demanava perdó a la filla de La Más Grande. Però va ser el seu presumpte affaire amb el llavors marit d'Aldón el que va crear més expectació.

Donoso, que resideix als Estats Units, va confessar en diverses connexions com Ortega havia tingut acostaments íntims amb ella. Aquesta informació va fer saltar el matador de bous que s'hi va enfrontar en ple directe amb fortes acusacions. Un enfrontament on també va intervenir Gloria Camila embolicada en llàgrimes pel que estava passant.

Foto de Patricia Donoso
Patricia Donoso es reafirma al seu afer amb el vidu de La Más Grande | Telecinco

Tot i això, l'advocada es va reafirmar en la seva versió dels fets. Si bé és cert que mai no va tenir trobades sexuals, sí que va assenyalar que «em vaig fer un petó amb llengua amb Ortega Cano quan ja vivia amb Ana María».

Quan es va saber que participaria a 'Supervivientes', tots els ulls es van tornar a dirigir al clan Ortega. Podria existir un cert nerviosisme que fes públiques altres coses del vidu de la xipionera, i Donoso va trencar el silenci.

«Ell sap perfectament el que hi va haver entre nosaltres i jo explicaré el que cregui que he d'explicar», va explicar dies abans d'anar a Hondures. «No em deixarà per mentidera. En el fons, aquest senyor em fa pena, el vaig haver d'ajudar i no entenc per què em va negar», va afegir.

Patricia Donoso, el nou flagell del clan

A Patricia Donoso li va sortir cara la seva entrevista a 'Sálvame' i al 'Deluxe' on va tornar a reiterar el que hi va haver amb Ortega. «Et juro, per la meva mare, que em va ficar mà», va assegurar després de relatar l'episodi a l'AVE on el dretà li havia «ficat mà pels pantalons».

Aquestes declaracions li van valer una demanda que, segons va explicar ella, «havia estat desestimada». Pel que sembla, les accions legals contra ella no han tingut recorregut i no es veuran als tribunals.

Primer pla de Patricia Donoso
Patricia Donoso confessa que la demanda que li va posar Ortega està desestimada | Mediaset

Ara que el veto imposat a Mediasetprohibeix parlar d'Ortega i la seva família, Patricia torna d'Hondures sense aportar res més. De la seva estada al reality tampoc no en pot dir gran cosa, ja que només n'ha estat una setmana.

Potser estem davant del final mediàtic de l'advocada més polèmica dels últims mesos i la que es prometia ser el flagell del clan Ortega. Sens dubte, per a la família de l'exdistre és un alleugeriment que Donoso hagi posat fi a la seva aventura i, sobretot, que no se'n pugui parlar.

Amb la seva renúncia torna la calma a la família, alhora que 'Supervivientes' perd una de les seves cartes per crear expectació. Veurem quin paper decideix exercir ara Patricia per continuar estant al focus mediàtic.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!