Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal decideix fer el pas definitiu i deixa a tothom sense paraules

Rafa Nadal ha aconseguit emocionar-nos a tots

Rafa Nadal a part de pel tenis, és conegut el gran cor que té. El tenista està implicat en multitud de causes benèfiques, i, com s'esperava, no s'ha quedat de braços plegats amb la situació de Turquia i Síria. El país es veia sacsejat per les catàstrofes d'un terratrèmol que s'ha cobrat la vida de més de 50.000 ciutadans.

Rafa Nadal ha fet el pas i ha fet una raqueta i una samarreta per a subhasta benèfica per tal de recaptar fons. Un gest que ha emocionat a tothom i ens ha deixat sense paraules. Un cop més, el millor tenista del món ha demostrat la conscienciació per les tasques humanitàries.

Rafa Nadal i el gest que deixa sense paraules

El desastre del terratrèmol de Turquia ha estat un succés demolidor que ha marcat un abans i un després. Segons les darreres estimacions, més de 50.000 persones han perdut la vida. Centenars de milers de persones perdien casa seva en un succés que ha fet història.

Imatge de Rafa Nadal
Rafa Nada està molt conscienciat del que va passar a Turquia | EuropaPress

Els governs estan buscant activament fons per poder fer front a totes les pèrdues que ha produït el terratrèmol. Molts són els rostres públics que han volgut posar el seu gra de sorra per poder ajudar tant com sigui possible. Rafa Nadal ha volgut sumar-se a la causa fent un gran pas.

Rafa Nadal ha donat una de les raquetes i una samarreta per a la recaptació de fons. Un gest que ha aconseguit fer la volta al món i que ha deixat tothom sense paraules.

«Volia enviar aquesta raqueta i aquesta samarreta signada per aquest desastre tan gran que ha passat a Turquia», explicava el tenista.

«Desitjar-vos que aviat la cosa millori i que realment es pugui ajudar les persones que estan ferides i les famílies que han perdut tanta gent», confessava Rafa Nadal.

Un gest molt significatiu i que contribuirà a la recaptació de fons tan necessària per al gran desastre que ha patit el país. Així, Rafa Nadal se suma a la llista de personatges públics que han volgut contribuir amb la causa.

Shakira també donava una de les guitarres. Selena Gómez, Julio Iglesias o Jennifer Lopez són altres noms que estan molt implicats en la causa.

El moment crucial que travessa Rafa Nadal

Ara mateix, Rafa Nadal està passant un moment una mica avalotat. El de Manacor es troba recuperant-se d'una lesió que va patir a Austràlia i que li suposaria un veritable maldecap.

Imatge de Rafa Nadal amb el seu fill passejant pel carrer
La paternitat li ha canviat la vida | Twitter

«A Austràlia vaig tenir una lesió força important, malauradament, i està portant temps. Estic fent cada dia tota la feina que puc per intentar recuperar-me de la millor manera possible. I després ja veurem; dia a dia», assegurava el manacorí.

Ha estat diversos experts els que han assenyalat aquesta lesió com una cosa molt decisiva per a la continuïtat de la seva trajectòria al món del tenis. Tot això passava quan els rumors i especulacions sobre la retirada de Rafa Nadal en el món del tenis són més presents que mai.

Després de ser pare, Rafa Nadal ha hagut de reorganitzar la seva vida al complet, i la seva prioritat més gran ara mateix és el seu fill, el petit Rafael. Tot apunta que la retirada de Rafa Nadal estaria més a prop que mai, i que aquest últim cop que ha patit seria decisiu per als propers mesos.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!