Rocío Carrasco

El net que Rocío Carrasco no podrà conèixer mai

Rocío Carrasco ja ha assumit la crua realitat

Rocío Carrasco torna a estar en el punt de mira per un motiu que no li agrada: la futura maternitat de Rocío Flores. La reina del feminisme segueix sense tenir relació amb la seva filla i ha posat una norma per reconciliar-s'hi. Norma que la influencer no està disposada a complir perquè afecta el seu pare i mai no farà res que pugui perjudicar-lo.

Rocío Carrasco reconeix que encara no està preparada per parlar amb la seva filla, està en tractament i creu que no li aniria bé. Tot i això, té clar el que ha de passar perquè torni a tenir relació amb ella: Rocío Flores s'ha d'allunyar d'Antonio David. L'experta en xarxes no complirà aquest desig, cosa que fa pensar que la relació amb la seva mare està ferida per sempre.

Muntatge de Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco, plorant
Rocío Carrasco assumeix la situació | Catalunya Diari

Carrasco ha descobert, gràcies a les últimes informacions, que la seva filla vol quedar-se embarassada. Antonio David ha confirmat els rumors i ha assegurat que la noia desitja ser mare des de fa molt de temps. Adora els nens i manté una relació estable amb Manuel Bedmar, així que no trigarà gaire a fer el pas.

Rocío ja ha assumit que possiblement no conegui el seu net mai, és una cosa que està treballant amb els psicòlegs. No hi ha solució possible perquè ella demana que el seu exmarit desaparegui per tornar a parlar amb la seva filla. La noia no hi està disposada perquè està convençuda que el seu pare és l'única persona que mai no li ha fallat.

Carrasco ha evitat parlar d'aquest tema quan els reporters s'hi han acostat. S'estima més respondre amb un «moltes gràcies» i deixar els dubtes a l'aire perquè sap que és un assumpte complicat. No està disposada a rebre més crítiques pel mateix tema: només està fent el millor per a tot, almenys això diu ella.

Rocío Carrasco no s'ha donat per vençuda

Rocío encara continua tenint esperances i creu que en algun moment es podrà acostar a la seva petita, però no es vol precipitar. Els psicòlegs li han recomanat que sigui pacient i que no es precipiti i això és justament el que està fent. El seu amic Jorge Javier Vázquez ha aclarit la situació perquè els espectadors comprenguin a Rocío.

Muntatge amb les imatges de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha començat una nova vida | Catalunya diari

Jorge Javier recorda que Flores va tenir un comportament irregular amb Carrasco. Un comportament que li va generar un suposat trauma que encara no ha pogut superar, per això no en vol parlar. La noia vol tenir un bebè, serà el primer net de Rocío, però de moment no es coneixeran.

L'ex d'Olga Moreno va reconèixer que Rocío volia quedar-se embarassada i que no el sorprendria si fes el pas d'aquí a una mica. Alguns mitjans han intentat trencar la relació que la influencer manté amb Manuel Bedmar, però no ho han aconseguit. La revista 'Lecturas' va publicar unes declaracions d'una suposada amiga especial anomenada Laura Gutiérrez.

Rocío Carrasco encara no té un pla

La situació es complica per a Carrasco: la seva filla estaria disposada a declarar contra ella al nou judici que té contra Antonio David. La influencer no consenteix que ningú faci mal al seu pare i farà tot el que estigui en les seves mans perquè el jutge el consideri innocent.

Rocío té molts comptes pendents i no els resoldrà abans que Rocío Flores anunciï que està esperant un nadó. Les últimes publicacions a les seves xarxes han fet saltar les alarmes, però tot ha estat un malentès. La núvia de Manuel Bedmar ha publicat una foto d'un embaràs, però no era el seu, era el d'una amiga propera.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!