Primer pla de Roberto Leal

Roberto Leal decideix publicar una foto que confirma tots els rumors

Roberto Leal té molt clares les seves prioritats

Roberto Leal és, sens dubte, un dels presentadors amb més èxit de la televisió d'Espanya. S'ha convertit en tot un estel que sembla que programa que toca, programa que converteix en líder d'audiència. No obstant això, malgrat la seva fama i la rellevància que té, els rumors indiquen que continua amb els peus a terra.

L'andalús té molt clares les seves prioritats i aquestes són la seva família i la seva dona. I ara ho ha demostrat amb l'última foto que ha compartit a les seves xarxes socials.

Roberto Leal demostra el que és més important per a ell

El presentador de 'Pasapalabra' no només triomfa amb aquest concurs, sinó també amb 'El Desafío'. Tots dos espais són líders a la seva franja i això ha propiciat que es converteixi en una estrella d'Atresmedia i de la televisió d'Espanya. Aquesta circumstància podria haver provocat un canvi en la seva personalitat i en les seves prioritats, però no és així. Roberto té molt clar que per a ell el més important és la família. I, en concret, els seus dos fills, Lola i Leo, i també la seva dona, Sara Rubio.

Roberto Leal i Sara Rubio somriuen amb la mar al fons
Roberto Leal té clar que el més important per a ell són la seva dona i els seus fills. | INSTAGRAM: ROBERTOLEALG

De fet, encara que podria estar de festa en festa, aprofita al màxim el temps que té per estar amb els seus éssers estimats. N'és una bona mostra que aquests dies ha deixat Madrid per estar amb els seus a la seva terra, a Andalusia. Han viatjat junts fins a Màlaga, on s'ho han passat d'allò més bé i han gaudit dels plaers que ofereix la ciutat, com ara la platja.

Leal ha volgut compartir amb els seus seguidors aquesta escapada tan especial. I ho ha fet pujant una fotografia somrient i abraçat la seva dona al costat del mar, una imatge que deixa clar l'amor que es professen i com són de feliços.

Roberto ha vist que ella ha pujat aquesta mateixa instantània a les xarxes socials, però també algunes més on se'ls veu fent-se petons, rient a riallades i posant de manera simpàtica. I les mateixes ella les ha acompanyat del text següent: «Al sud se somriu diferent».

Com es podia esperar, aquestes publicacions han propiciat que molts fans del sevillà no hagin dubtat a comentar-les amb missatges que diuen: «Quina parella de guapos», «Bonica parella» i «Sou tan bonics». En aquesta mateixa línia hi trobem: «A bonics no us guanya ningú», «Quina bella parella. Que Déu els beneeixi sempre» i «Meravellosa i bella parella. Molt bonics tots dos».

Roberto Leal està feliç en tots els sentits

El conductor de 'El Desafío' està encantat amb la seva família, amb l'èxit dels seus concursos i amb la productora que recentment va posar en marxa amb la seva dona. Per si no n'hi hagués prou, ara està a punt de viure un dels moments únics de la seva història professional: entregarà el 'bote' més gran de 'Pasapalabra', més de 2.100.000 €.

Roberto sap que els seguidors del concurs aquesta setmana veuran com per fi entregaran el premi. I és que ja s'ha anunciat mitjançant una 'promo' a Antena 3. Això sí, no sabem quin dia serà ni tampoc quin dels dos participants, Rafa o Orestes, s'emportarà el sucós 'bote'.

Sigui com sigui, Leal sap que aquest instant serà un dels més especials que ha viscut i viurà davant de les càmeres. A més, és conscient que amb ell marcarà per sempre una fita al camí del format.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!