Fotomuntatge de Joana Sanz i Dani Alves

El 'sec' retrobament de Dani Alves i Joana Sanz a la presó: a través d'un vidre

Joana Sanz ha anat a visitar Dani Alves a la presó després d'un mes

Tot i els rumors que apunten que Joana Sanz, la dona de Dani Alves, sembla haver posat punt final a la relació que tots dos mantenien, les últimes hores ha estat vista visitant l'exjugador del Barça a la presó on es troba des del passat 20 de gener.

I és que feia més d'un mes que la parella no es veia les cares. Un motiu pel qual, sumat a les constants indirectes que la model deixa al seu compte d'Instagram, es rumorejava que l'amor entre ells s'havia acabat.

No obstant això, ara Joana Sanz ha volgut demostrar que encara hi ha alguna cosa entre ells amb un gest que no ha passat desapercebut per ningú. I és que s'ha plantat a la presó per veure el seu marit en el que sembla tota una declaració d'intencions.

El tens i 'sec' retrobament entre Alves i Joana Sanz

Alves es troba en presó provisional sense fiança des del passat mes de gener, quan va ser acusat d'un delicte de violació i agressió sexual a una noia de 23 anys.

Els fets, que van passar la nit del 30 de desembre de l'any passat a la discoteca Sutton de Barcelona, van deixar en xoc una Joana que, tanmateix, decidia, en un primer moment, donar tot el seu suport al seu marit.

I ara la dona ha anat a visitar Alves a la presó després de més d'un mes sense fer-ho. Les càmeres l'han captat sortint de Brians 2, on es troba empresonat el seu encara marit.

Imatge de Dani Alves i Joana Sanz.
Joana Sanz ha visitat el seu marit a la presó. | EP

I és que, tot i anar a visitar el brasiler a Brians 2, sembla que, segons ha revelat 'Fiesta', aquesta vegada només han tingut contacte a través d'un vidre. Un retrobament entre tots dos més 'sec' del que seria habitual i del qual la dona no ha volgut parlar amb la premsa.

Així, la model, a la seva sortida, no ha revelat cap detall sobre la trobada amb Alves. Acompanyada de Bruno, l'amic íntim de l'exjugador del FC Barcelona, com altres vegades, Joana Sanz sortia amb un rostre seriós que demostrava la duresa de la situació en què es troben immersos tots dos.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!