Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores confirma l'arribada d'un bebè que canvia la seva història

Rocío Flores sorprèn amb la seva notícia

Rocío Flores fa mesos que està allunyada de la televisió. Tot el que en coneixem és a través de les seves xarxes socials, on és molt activa.

La filla d'Antonio David Flores ens sorprenia a tots amb la seva darrera història a Instagram, on Rocío anunciava l'arribada d'un bebè molt especial per a ella. Es tracta del bebè d'una amiga íntima de la 'influencer' i que canviarà la seva història, ja que Rocío Flores n'és la padrina. Un gran pas per a la jove que, sens dubte, l'omple d'il·lusió i així ho hem comprovat a les fotografies que ha compartit.

Rocío Flores es converteix en padrina

Els últims temps no han estat gens fàcils per a Rocío Flores. La noia ha vist com el seu nom i el de la seva família es col·locava al centre de l'ull públic. Pel bé de la seva salut mental, la 'influencer' decidia allunyar-se completament i centrar-se en els seus.

Rocío ha trobat un refugi en la seva parella, la seva família i els seus amics. A través de les xarxes socials hem pogut conèixer com era el dia a dia de la filla de Rociíto. I la veritat és que ara Rocío té molts motius per somriure. La seva vida ha agafat un nou rumb i l'arribada de la fillola és una fantàstica notícia que la jove ha compartit amb els seus seguidors.

Imatge de Rocío Flores amb una targeta
Rocío Flores anuncia que es convertirà en padrina. | INSTAGRAM @ROTRECE

Ahir, la 'influencer' vivia una tarda molt especial: era l'aniversari d'una de les seves millors amigues. A més a més, celebraven una 'Gender reveal party' pel seu bebè, una festa on es revela el sexe del bebè que està en camí, cosa que cada vegada ha pres més presència en els darrers temps.

Rocío confirmava a les seves xarxes que estava molt emocionada per conèixer el sexe del seu fillol. A través de diverses històries, la filla de Rociíto ens avançava una mica com estava sent aquesta espectacular festa i com n'era d'impressionant la decoració.

La jove revela que era una nena i no podia estar més contenta en assabentar-se'n. «El millor regal. Ser la teva padrina, Catalina. Penso cuidar-te tota la vida, fillola meva», confessava la 'influencer'. D'aquesta manera. Rocío acceptava la proposició de convertir-se en padrina del bebè. No hi ha cap mena de dubte que això li haurà fet una il·lusió immensa a la jove.

Rocío Flores, centrada en els seus

Ara mateix, la prioritat més gran per a Rocío és la seva família i els seus amics. Estar envoltada dels seus ha estat la millor medicina per poder suportar tota la pressió mediàtica a què ha estat sotmesa.

Imatge de Rocío Flores fent un peto a Manuel Bedmar a París
Rocío Flores està centrada en la seva parella. | INSTAGRAM @ROTRECE

La televisió ja no entra als seus plans, ni ella als de la televisió. La 'influencer' es pronunciava sobre el veto a Telecinco i com això la beneficia: «De tot se n'aprèn. Estic força serena i això és el que vull. Serenitat, poder treballar. Al capdavall, han danyat la meva imatge tant laboral com personal. Se m'ha destrossat la vida», comentava Rocío fa unes setmanes

La jove està centrada en la seva faceta com a 'influencer' i està tenint un gran èxit al món de les xarxes socials. Amb gairebé 800 mil seguidors a Instagram, Rocío Flores ha aconseguit convertir-se en una de les 'influencer' de renom del panorama actual.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!