Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manuel el cordobés i Virginia Troconis

La dona de Manuel Díaz confirma el secret a veus dels seus fills

Manuel Díaz l'ha vist parlar sense embuts sobre el seu bon moment familiar

Manuel Díaz està vivint una de les etapes personals més felices de la seva vida. Sí, perquè, per fi, s'ha pogut retrobar amb el seu pare i iniciar una relació amb absoluta normalitat. Això és una cosa que ha omplert de joia tant la seva dona, Virginia Troconis, com tota la seva família.

El torero ha vist que ara ella ha decidit parlar de la reconciliació esperada. En fer-ho, també ha ratificat el que es rumorejava sobre com els seus fills han rebut el seu avi patern.

Manuel Díaz l'ha vist confessar la veritat

L'exmarit de Vicky Martín Berrocal ha vist que aquests dies Virginia ha concedit una entrevista al diari La Razón. En aquesta, com no podia ser d'una altra manera, ha respost les preguntes que se li han fet sobre l'acostament de Manuel amb el pare. Una qüestió sobre la qual ha manifestat: «Soc molt respectuosa amb els espais de les persones i això és un tema seu».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Però, he de dir, perquè és el meu company, la meva parella, el pare dels meus fills i el meu tot, que estic feliç de veure'l tan feliç. Era una cosa somiada i esperada, finalment ha arribat. Manuel m'ha demostrat que és una gran persona, un gran home, que és generós i que m'enamora cada dia més». A això ha afegit: «Estem en un moment molt bonic. Estic feliç per ell i pels meus fills».

Imatge de Manuel Díaz amb el seu pare
Manuel Díaz està molt feliç d'estar ja al costat del seu pare | EUROPA PRESS

Precisament en esmentar els seus fills, Manuel i Triana, s'ha volgut saber com han acceptat ells el seu avi. Tot i això, ja s'intuïa que bé, perquè la petita no va dubtar a ser present a la cerimònia en què li van donar la Medalla d'Andalusia. L'esposa de Díaz sobre aquesta qüestió ha estat clara: «És meravellós veure que els nens són nens, que no tenen ni rancúnies ni històries al cap».

«Ha estat tot molt fàcil amb ells. Com si al seu avi, que hagués estat tota la vida amb ells, li haguessin donat un premi de reconeixement i ella hagués volgut ser-hi».

Foto de Manuel Díaz 'El Cordobés' amb els seus fills.
Manuel Díaz sap que els seus fills han acceptat del tot el seu avi | Europa Press

 

Manuel Díaz ha vist que ha donat més detalls de la situació

El pare d'Alba Díaz ha pogut comprovar que a la citada entrevista Troconis ha donat més dades sobre el retrobament entre pare i fill. Així, ha confessat, per exemple, que hi va haver un moment en què va arribar a pensar que mai no es produiria. I és que ha admès que «fins i tot jo crec que Manuel ho donava una mica, no per perdut, però han passat tantes coses».

«Al final tot arriba quan ha d'arribar». A això ha afegit: «Només puc dir que estem vivint moments inoblidables i sumant records per a la resta de la nostra vida».

Aquest diari ha volgut saber si, després d'aquest primer pas, arribaran més instants esperats. En concret, se li ha preguntat si el torero coneixerà la resta dels seus germans, ja que per ara només té relació amb Julio. Una qüestió davant de la qual Troconis ha respost: «Són temes que jo no controlo».

«Només puc dir que són moments bonics, que aquí tot suma i que nosaltres som els mateixos de sempre, transparents. No hem canviat gens. Som aquí per a totes les persones que vulguin estar al seu costat».

Manuel Díaz, Chema Díaz i Manuel Benítez
Manuel Díaz només té relació amb un dels seus germans | CatalunyaDiari

Manuel ha vist que amb la resposta ha admès que ells estan disposats a perdonar. Per això, ha deixat la pilota a la teulada dels altres fills d''El Califa'. El temps dirà.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!