Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.

Iñaki Urdangarin ja no pot amagar el que està passant amb la reina Sofia

Iñaki Urdangarin sap que és cert

Iñaki Urdangarin sap que ha transcendit una informació que no deixa indiferent ningú a Espanya sobre la seva relació amb la reina Sofia, fins fa poc, la seva sogra.

Hi ha un motiu clar pel qual a Iñaki Urdangarin li oferiran un bon acord de divorci amb una bona suma de diners. Sembla que en aquest pla també hi entra en joc la relació amb l'emèrita i què n'opina.

Iñaki Urdangarin sap que en sortirà beneficiat

Doncs resulta que Iñaki Urdangarin era, fins ara, el gendre favorit dels reis emèrits, Sofia i Joan Carles. Segons apunten diversos mitjans, fins fa un any l'emèrita es reunia en secret amb Iñaki Urdangarin. A més, han revelat que amagava aquesta informació al seu fill Felip.

Tot i això, aquestes trobades les va haver de parar fa un any quan ja hi havia els primers rumors de crisi entre Iñaki i la infanta Cristina. Això va doldre molt a la mare de Felip VI, però sabia que no tenia més remei. Així, continuar veient-lo quan hi havia rumors d'infidelitat per part d'ell a la seva filla només hauria significat una polèmica encara més gran a Zarzuela.

Muntatge d'Iñaki Urdangarin i la reina Sofia
Iñaki Urdangarin sempre va ser el gendre favorit de la reina emèrita. | Catalunya Diari

El Nacional explica que la reina emèrita Sofia no ho va passar tan malament quan es va divorciar la seva altra filla, la infanta Elena, de Jaime de Marichalar el 2010. No obstant això, amb Iñaki Urdangarin tenia un vincle especial i per això era el seu gendre favorit, i també el de Joan Carles.

De fet, tenien tanta relació que, mentre Iñaki Urdangarin va estar a la presó a causa del cas Nóos, l'emèrita va ser l'única que va continuar donant suport a l'esportista olímpic. I de quina manera ho va fer per generar més polèmica a la família reial… I és que la reina Sofia el visitava a la presó mentre altres membres de la família mai ho van fer després de la seva vinculació a aquest cas.

Ara bé, malgrat tot, aquest mitjà també explica que quan l'emèrita es va assabentar, a través de la revista del cor, de la suposada relació d'Iñaki amb una altra dona… La reina Sofia li va mostrar tot el seu suport a la seva filla, la infanta Cristina, fins i tot amb tot el dolor del cor. Tots dos tenien molt bona relació, però aquesta es va trencar a causa de la seva relació amb Ainhoa Armentia.

Imatge de la infanta Cristina amb el seu nou rostre després de l'operació
La infanta Cristina coneixia la bona relació d'Iñaki amb la seva mare. | Europa Press

Aquest serà l'acord de divorci d'Iñaki Urdangarin

Tot i haver estat ell el culpable d'aquesta ruptura, ara la seva exdona li ha de pagar uns diners compensatoris a canvi del seu silenci. És aquí on entra també en joc el paper de la seva relació amb la reina emèrita. De fet, alguns mitjans apunten que, gràcies a aquesta bona relació, Sofia hauria parlat amb la seva filla perquè li oferís un bon acord de divorci.

Encara no es coneix si li donarà una quantitat total de diners, o, en canvi, ho farà en mode pensió amb una dotació econòmica cada mes. El que sí que se sap segons Pilar Eyre és que, amb aquest acord, Iñaki Urdangarin podrà «viure bé», sense necessitat de tornar a treballar la resta de la seva vida.

Tanmateix, tal com ja indicàvem, a canvi d'aquesta suma de diners, Iñaki Urdangarin no podrà tornar a parlar de la família reial. Òbviament, tampoc no podrà explicar cap secret que pugui saber pel fet que va formar part de la família durant vint-i-cinc anys.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!