Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la foto d'Adara Molinero i el logotip de 'Supervivientes'

Adara Molinero plora en rebre una inesperada informació sobre la seva mare

Adara Molinero s'enfonsa en ple directe

Adara Molinero vol esprémer al màxim la seva participació a 'Supervivientes', conscient que és una experiència única. Les primeres setmanes, però, no estan sent gens fàcils. De totes maneres, l'exhostessa, lluny de rendir-se, es mostra amb ganes per continuar lluitant. Ara bé, malgrat els seus esforços per no recordar el que ha deixat a Espanya, Adara s'enfonsava en un dia molt especial per a ella.

Des del primer moment que va posar un peu a Hondures, Adara Molinero ha donat mostres que ha arribat a l'illa disposada a tot. Va protagonitzar la seva primera baralla amb Raquel Mosquera i a les proves ho està donant tot. Però, part d'aquesta fortalesa s'enfonsava quan la madrilenya rebia una trucada molt especial de la seva mare, Elena Rodríguez.

Adara Molinero es trenca en sentir la seva mare

Adara promet fer parlar a Supervivientes . 'La reina de los 'realities'' sempre s'ha convertit en protagonista en cadascun dels concursos en què ha participat, i a Hondures no serà diferent. Diumenge passat 12 de març, la madrilenya va canviar de dècada en fer els 30 anys i l'organització li tenia preparada una sorpresa.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La celebració estava molt lluny d'una gran festa en un restaurant de moda i envoltada dels amics, però això a Adara no li ha importat. No obstant això, sí que ha trobat a faltar la companyia de la seva família en una data tan especial. «Serà una mica trist sense la meva família, però bé», comentava en recordar els seus.

Com a regal, l'organització li va preparar un pastís, com van fer amb Katerina, que Adara va rebre molt agraïda. Fa només dues setmanes que els concursants són a Hondures, però la gana ja comença a causar estralls en els concursants, que van obrir els ulls de bat a bat en veure un pastís tan suculent.

Adara i la seva mare
Adara Molinero fa 30 anys i truquen per telèfon per felicitar-la | Catalunya Diari

Tot i això, les sorpreses no acabaven aquí. Durant la connexió amb Ion Aramendi, el presentador encara li tenia preparat un regal més que va deixar Adara amb la boca oberta i que va fer que es posés a plorar desconsoladament.

«Reina, soc la mare, moltíssimes felicitats», va començar dient la seva mare en una trucada telefònica que va emocionar la seva filla. «Aquí tot està bé, està en ordre», va prosseguir Elena, que li va confirmar la informació que més necessitava saber Adara. «Martín està perfectament, no es perd ni una de les teves proves», li va confessar fent al·lusió al fill que la supervivent va tenir amb Hugo Sierra.

Adara Molinero emmudeix davant del missatge de la seva mare

Adara no podia contenir les llàgrimes mentre escoltava la seva veu. Elena va voler donar-li ànims perquè continués lluitant, recordant-li tota la gent que li està donant suport des d'Espanya. «No concurses sola, ho fas amb tot l'afecte i suport dels teus seguidors i dels que t'estimem», subratllava.

«T'estimo moltíssim, ho estàs fent molt bé, ets molt generosa. És molt dur, però ho aconseguiràs», continuava animant-la. Molinero no podia articular cap paraula inundada per l'emoció de poder rebre notícies de la seva família.

Imatge d'Adara plorant a 'Supervivientes'
Adara no pot contenir les seves llàgrimes en sentir la seva mare | MEDIASET

«Estic forta, tinc molta il·lusió i estic feliç de ser aquí, però és molt dur i mai m'ho hauria imaginat», li va confessar Adara. Aquestes paraules Elena les va rebre i que es va afanyar a donar resposta recordant la seva pròpia participació a 'Supervivientes 2020'. «Això és un puja i baixa, hi haurà temporades que estiguis bé, és una experiència única, vida meva, i des d'aquí se't veu molt bé: lluitadora, guerrera, forta», va assenyalar.

Finalment, agafant aire després d'acomiadar-se, Adara es va mostrar agraïda pel regal que li havia organitzat el programa. «Gràcies. És una cosa que necessitava», va reconèixer, descobrint el pastís d'aniversari que havia de compartir amb un company o donar-li a l'altre equip sense provar-lo.

Adara va triar Gema Aldón, deixant el seu inseparable Manuel amb les ganes. «Sé que ho estem passant molt malament amb la gana, però m'agradaria menjar-me'l amb Gema», va comentar. Els seus companys van acceptar la seva decisió i Molinero va posar punt final al seu aniversari més especial.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!