Imatge de Gerard Piqué amb el seu fill Milan Piqué fent-li un petó

Els fills de Gerard Piqué emocionen Shakira amb el seu últim moviment

La cantant colombiana és conscient del que va passar

Aquest cap de setmana s'ha parlat molt de la darrera conquesta de Shakira als Estats Units amb Jimmy Fallon. La cantant va anar al programa de televisió nord-americana juntament amb el productor de la seva darrera cançó, Bizarrap, per cantar el seu tema en directe.

Mentre ella ho cantava, la càmera enfocava el públic i hi va haver un detall que no va passar desapercebut per a Alfonso Arús, que va comentar la jugada al seu programa 'Aruser@s' de La Sexta.

Shakira s'ha mostrat molt emocionada amb el que van fer els seus fills. I és que van cantar a ple pulmó la cançó de la colombiana, una cançó que no deixa en bon lloc Gerard Piqué. És clar qui s'ha guanyat el cor dels petits.

Shakira prefereix estar lluny de Gerard Piqué

En el moment que Shakira es posa a cantar «Pa' tipos como tu», el càmera del programa enfoca el públic que també canta emocionat a l'uníson. Tot i això, hi ha un detall que pot passar desapercebut, però que el presentador de La Sexta ha captat: els fills de Gerard Piqué cantant la cançó de la seva mare entre el públic.

Shakira
Shakira va triomfar en el programa americà on va portar els seus fills i van cantar la cançó dedicada al seu pare. | ATRESMEDIA

«El més curiós és que els nens cantin el tema, que és lògic, perquè és de la seva mare, però va en contra del seu pare. Després, els nens estan cantant una cançó que posa a parir el seu pare», assegura Alfonso Arús. El presentador es va mostrar una mica consternat davant les imatges mentre que el debat està servit a plató.

Tot i això, una de les col·laboradores del programa no està d'acord amb el presentador. De fet creu que potser no va ser ni decisió de Shakira que apareguessin. Atès que adverteix que «estan en un raconet i algú els va voler enfocar, perquè si els veus, no estan a primera fila, sinó en un lateral».

Però Arús va més enllà i dona la seva opinió. «Si realment Shakira es va enfadar per la presència de Milan a la Kings League, Piqué tindria el mateix dret a enfadar-se per la presència dels nens al show americà».

I és que cal recordar què diu la cançó de Shakira dedicada al seu exmarit Gerard Piqué i que ara canten els seus fills. «Una loba com yo no està pa' tipos como tu. A ti te quedé grande y por eso estas con una igualita que tu».

Els col·laboradors d'Aruser@s' segueixen donant les seves opinions a favor de Shakira, ja que creuen que els nens no comprenen què vol dir la cançó. Tot i que una afirma que «a l'escola els ho hauran dit, segurament».

D'altra banda, però, María Moya no està d'acord amb la seva companya. «Els fills petits de les meves amigues canten 'aneguets' com tu», en comptes de «pa' tipos».

Shakira va triomfar a la televisió nord-americana amb el seu tema dedicat a Gerard Piqué

La cantant colombiana va explicar a Jimmy Fallon que escriure aquesta cançó li havia servit per «canalitzar» els sentiments i les emocions. «He tingut un any molt dur després de la meva separació. Escriure aquesta cançó va ser molt important per a mi, és una manera sana de canalitzar les meves emocions», va explicar.

A més, es va mostrar molt agraïda per tot el suport amb què va explicar: «Vaig sentir que després de posar tot això a la cançó no hi havia fans. Hi havia una germandat de dones que havien passat pel mateix cop, que pensen de la mateixa manera que jo».

Imatge de Shakira.
Shakira es mostra agraïda per tot el suport rebut després de la cançó. | EP

Shakira creu que aquesta cançó va servir a moltes dones: «Penso que també significa molt per a moltes dones que necessiten un fòrum i una veu en el present».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!