Muntatge fotogràfic dels rostres de Rocío Carrasco i Fidel Albiac

Fidel Albiac descobreix que està fent Rociíto a l'esquena de tothom

L'advocat ja s'ha assabentat de la realitat

Fidel Albiac ha demostrat que Antonio David Flores no tenia raó: mai s'ha aprofitat dels diners de Rociíto. Ell té la seva feina i podria haver-se lucrat gràcies a la premsa del cor, però mai ha volgut abusar de la popularitat. I encara que va acompanyar la seva dona quan va protagonitzar la docu-sèrie, es va retirar de seguida.

Fidel entén que Rocío Carrasco tingui la necessitat de seguir en actiu perquè ha estat massa temps callada. I és que després de treure la careta a Antonio David, es va proposar desemmascarar la família Mohedano i va gravar un altre programa. Així doncs, José Ortega Cano va sortir malparat, quedant en evidència i suposadament va emprendre accions legals.

Primer pla de Fidel Albiac.
Fidel Albiac té molt de protagonisme | GTRES

Tanmateix, Fidel pensava que tot havia passat, però la revista Lecturas ha confirmat una notícia que ha sorprès tothom. Rociíto amaga un secret, ha estat fent una cosa a esquena de tots els seus fans que està a punt de sortir a la llum. Estem parlant d'un tercer documental, aquest cop dedicat a la memòria del seu pare, el boxejador Pedro Carrasco.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fidel estava convençut que la carrera mediàtica de la seva dona seria més tranquil·la a partir d'ara, però s'equivocava. La filla de Rocío Jurado només està agafant forces per tornar ben aviat, tot i que aquesta vegada serà força complicada. Sí, perquè Telecincoja no aposta per ella i haurà de treballar de valent per aconseguir una cadena que emeti la seva nova sèrie.

Albiac, segons ha sortit publicat, ho acaba de descobrir tot, però està encantat i entén la necessitat de la seva dona. Ha parlat molt de Rocío Jurado, i ara toca el torn del seu pare perquè també va ser una gran estrella de la seva època. A Telecincoasseguren que eren una parella mítica i que al seu moment van acaparar l'atenció dels grans periodistes.

Fidel Albiac ha pres una decisió

Fidel ha decidit que el millor per a tothom és desaparèixer i això és justament el que ha fet. Ara l'han vetat a Telecinco, però abans d'aquesta mesura ell va triar absentar-se de l'esfera pública. Mai ha parlat en primera persona, així que ningú pot exigir-li cap compromís perquè s'ha limitat a ajudar Rociíto.

Muntatge amb la foto de Rocío Carrasco
Rociíto té nous problemes | Catalunya diari

D'altra banda, Albiac ha estat acusat de tenir mala relació amb el seu sogre i suposadament aquesta notícia no té gens ni mica de veritat. La nova sèrie que està preparant Carrasco posarà damunt la taula aquest tipus de detalls i ja no hi ha marxa enrere.

Per tant, la veritat sortirà a la llum i callarà moltes persones, motiu pel qual ha portat el projecte en secret. I això ho ha fet a esquena de tothom per sentir-se més lliure. No obstant això, ja no es pot amagar més i ha reconegut que els rumors són certs: la nova sèrie s'estrenarà més aviat que tard.

Fidel Albiac ha trucat als seus advocats

Fidel és una de les grans víctimes de tota la història: ell mai s'ha pronunciat i han explicat coses seves força serioses. El documental de Pedro Carrasco pretén treure a la llum, entre altres coses, com era la relació entre sogre i gendre. I és que, Antonio David Flores va dir que no es podien ni veure, però Rociíto assegura que és mentida.

Albiac, tot i que no hi participarà, està orgullós de la seva dona i li dona suport al complet. Així mateix, l'advocat ha descobert que la sèrie és necessària, i per això Rocío tenia tant d'interès.