Imatge d'Emma García

Emma García atura 'Fiesta' per anunciar una última hora molt especial

Emma García aclareix els rumors sobre la seva vida personal

Emma García és una de les cares més conegudes i estimades pel públic de Telecinco. La presentadora porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació. Tot i això, Emma sempre és molt hermètica a l'hora de parlar de la seva vida privada.

La periodista basca sempre intenta mantenir la seva vida personal allunyada de la pública. Però diumenge passat, durant l'última emissió de 'Fiesta', Emma García frenava el programa per parlar sobre una cosa molt personal. Un rumor que fa anys que l'acompanya i sobre el qual no s'ha pronunciat mai, però finalment va fer el gran pas.

S'ha especulat molt sobre si el rostre d'Emma García ha estat sotmès a canvis en els últims temps. Per primera vegada, Emma anunciava una cosa molt personal pel que fa a aquest tema.

Emma García parla sobre un rumor molt personal

Una de les seccions més comentades del programa d'Emma García és la dels retocs estètics. Des de 'Fiesta' analitzen algunes de les cares de les nostres celebritats per conèixer quins retocs han arribat a realçar-se. Aprofitant que el tema estaves tret, Emma García feia un incís per fer una última hora sobre un rumor que el porta acompanyant-la molt de temps.

Primer pla d'Emma García mig somrient.
Emma García es pronunciava sobre una remor que l'afecta | GTRES

Són molts els que asseguren que Emma García s'havia sotmès a una operació de nas. Per primera vegada, Emma García trencava el seu silenci i en parlava. La presentadora es pronunciava sobre això, negant del tot que s'hagués tocat el nas.

Això sí, Emma García no tancava la porta del tot a una possible operació, més aviat tot al contrari, la deixava oberta: «Potser ho hauria de fer, però de moment no», assenyalava.

D'aquesta manera, Emma tancava el tema d'una vegada per tots. Unes paraules que han sorprès molt, ja que Emma sempre sol passar de puntetes pel que fa a temes personals.

Qui no va tenir cap pudor a l'hora de reconèixer la infinitat de modificacions a què s'ha sotmès va ser Ana María Aldón. La col·laboradora de televisió s'ha fet més d'un retoc estètic: llavis, mentó, pòmuls i més coses que van deixar sense paraules Emma García.

La presentadora de 'Fiesta' no donava crèdit a tots els retocs ha patit la cara de l'ex d'Ortega Cano.

Emma García i la complicada tarda que va viure

Però no tot van ser moments tranquils durant la tarda passada a 'Fiesta'. Emma García es va enfrontar a una tarda molt convulsa on no van faltar els enfrontaments. El programa va voler fer un homenatge a la figura de Sara Montiel amb la participació de Tony Hernández, darrer marit de la vedette.

Captura d'Emma García presentant 'Fiesta'.
Emma García va viure una tarda molt difícil durant el cap de setmana passat | Mediaset

No obstant, una cruïlla de paraules entre Tony i el periodista Carlos Ferrando va acabar en una tensa topada on es van deixar anar insults molt durs que Emma va haver de frenar. Tony va agredir verbalment el periodista en afirmar que ell es va aprofitar de la vedette abans de morir.

Emma va frenar de cop els insults de Tony i va tallar immediatament la connexió en directe: «Li pots contestar, però per aquí no. No insultis, perds tota la raó», el va advertir.

«Pensava de veritat que en aquest homenatge parlaria amb un Tony que estaria en un to amable i que mostraries respecte. Una pena que no hagi estat així, fins aquí hem arribat», ha sentenciat la presentadora.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!