Primer pla de Raquel Bollo seriosa

Raquel Bollo té un disgust en ple directe: ha quedat retractada

Raquel Bollo ha viscut un moment de tensió inesperat

Raquel Bollo ha quedat totalment retratada en la seva darrera intervenció dins de la petita pantalla. Sí, perquè l'excol·laboradora de televisió no ha pogut evitar convertir-se al centre de totes les mirades després del disgust que s'ha endut en ple directe.

Fa un parell de setmanes, 'Supervivientes 2023' va donar el tret de sortida. Però, tot i que aquesta aventura només acaba de començar, ja s'han produït els primers enfrontaments de l'edició.

Fotomuntatge de Raquel Bollo i la seva filla Alma amb el rostre seriós
Raquel Bollo es fica en un problema per culpa de la filla | Mediaset

Després de la forta discussió que es va produir entre Adara i Diego durant les primeres hores dins dels Cayos Cochinos, Alma Bollo no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'enfrontar-se a qui considerava la seva amiga, Katerina.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

I és que no hi ha cap dubte que la filla de Raquel Bollo ja s'ha convertit en una de les concursants més polèmiques d'aquesta nova entrega del 'reality' més famós de Mediaset España.

I, malgrat que ja ha aconseguit segellar la pau amb la temptadora de 'La isla de las tentaciones', Alma ha tornat a protagonitzar la darrera polèmica dins del concurs. Però, aquesta vegada, ha estat per un comentari amb el qual ningú sembla estar d'acord.

Per això, Raquel Bollo no s'ho pensava dues vegades a l'hora de donar la cara per la seva filla al plató de 'Supervivientes: Conexión Honduras'. No obstant això, el que menys s'esperava la dissenyadora de moda flamenca era que se n'anés a veure esquitxada directament per aquest tema.

Raquel Bollo s'enfronta als seus companys

Davant d'aquesta situació, Raquel Bollo no va poder evitar enfrontar-se a alguns dels seus companys de plató després de les últimes polèmiques que s'han generat al voltant de la seva filla.

Durant l'emissió de l'última entrega de 'Supervivientes: Conexión Honduras', Ion Aramendi i la resta de col·laboradors van comentar totes les novetats que s'han produït als Cayos Cochinos.

Imatge de Katerina i Artur flirtejant a 'Supervivientes'
La filla de Raquel Bollo considera que els seus dos companys estan 'tontejant' | Mediaset

Però, sens dubte, tots els focus es van posar sobre Alma Bollo. I és que, segons la filla de Raquel Bollo, entre els seus companys Katerina Safarova i Artùr Dainese hi ha alguna cosa més que una simple amistat.

Tal com ella mateixa va confessar davant les càmeres de 'Supervivientes', entre aquests dos participants ha vist un 'tonteig' que, per a la resta de la gent, sembla que ha passat totalment desapercebut.

Per això, i després de veure les imatges del moment al qual Alma feia referència, Kiko Matamoros va voler tirar per terra tots els arguments de la 'influencer'. Així, l'excompany de treball de Raquel Bollo no dubtava a demanar-li a la resta dels col·laboradors que «qui hagi vist alguna cosa, aixequi el dit».

Va ser, en aquest moment, quan la tensió es desfermava a les instal·lacions de Telecinco. I és que, la dissenyadora decidia sortir en defensa de la seva filla, argumentant que «ella sabrà per què ho està dient».

«Jo estic dient el que ella ha vist allà, que és la que està convivint, no jo», va apuntar Raquel Bollo, abans d'assegurar que «més endavant, hi ha més» informació sobre el tema.

Després de sentir les paraules de l'extertuliana de 'Sálvame', Matamoros va voler apuntar que ni a plató ni l'illa no han vist res estrany entre ells. «Si ella ho ha dit, deu saber per què», li va respondre ella.

Raquel Bollo en un plató de televisió
Raquel Bollo s'enfronta a Alexia Rivas | Telecinco

Després de veure les rèpliques de Raquel Bollo, Alexia Rivas decidia unir-se al debat. I segons la periodista, aquest 'tonteig' és una cosa que només ha vist Alma, ja que «hi ha càmeres i a les càmeres no s'ha vist res».

«Només es veu una conversa entre un noi i una noia», va apuntar la comunicadora, mentre era constantment interrompuda per la mare d'Alma i Manuel Cortés. «És que, ara, no en podem parlar», es queixava Rivas.

Per la seva banda, Raquel Bollo tampoc es quedava callada i culpava directament a la seva companya de plató: «Sort que no pots parlar perquè estic parlant i saltes per sobre i no em deixes».