José Luis Gil a un 'photocall'

José Luis Gil: publiquen la foto que aclareix el seu verdader estat de salut

Es coneix l'estat actual de l'actor

José Luis Gil va patir un ictus el passat mes de novembre del 2021 que el va allunyar completament de la seva feina. Els últims mesos han arribat moltes informacions sobre quin era el veritable estat de salut de l'actor de 'La Que Se Avecina'.

Ara, la filla de José Luis Gil ha publicat una imatge reveladora sobre l'estat de salut actual del seu pare. La instantània revela com es troba l'actor després d'unes setmanes sense informació nova. I és que la filla de l'actor ha estat clau per conèixer com evoluciona José Luis després del dur revés que va patir la seva salut.

La fotografia que revela l'estat actual de José Luis Gil

Des que es va conèixer el cop dur que va patir José Luis Gil a la seva salut, els mitjans de comunicació i el públic no han deixat de preocupar-se pel seu estat. A través de la seva filla, Irene Gil, hem pogut conèixer a poc a poc com va avançant el seu llarg procés de recuperació després de patir un ictus.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La noia s'ha convertit en la portaveu del seu pare i, a través del seu Instagram, comparteix com va millorant. Ara, la recent fotografia que ha publicat confirma la millor de les notícies, i és que sembla que tot va bé.

A la instantània se la pot veure fent una passejada amb José Luis Gil. L'actor, que sembla aixecar l'altre braç en senyal d'ànim, sembla que s'està recuperant cada vegada més.

«Cada dia una mica més lluny, cada dia una mica millor», escrivia Irene al peu de foto de la publicació. Sens dubte, una notícia fantàstica que ha emocionat tothom. La publicació s'omplia de missatges d'amor i d'estima per part dels usuaris i també per diversos companys de feina. Cristina Castaño, gran amiga i companya de José Luis, li deixava uns cors a la publicació.

José Luis Gil és un dels actors més reconeguts i estimats al nostre país. L'actor fa dècades que és al món de la interpretació i ha encarnat alguns dels personatges més emblemàtics de la història audiovisual del nostre país. Per això, una notícia tan bona com aquesta ha aconseguit emocionar tots els seus fidels seguidors.

Irene Gil
José Luis Gil ha estat molt cuidat per la família | INSTAGRAM @IRENEGILMONT

Tot i això, el procés de recuperació després d'un ictus és llarg i tediós. Recordem que l'actor va estar ingressat a l'UCI durant un llarg període de temps i que la seva salut es va veure molt perjudicada.

Encara queda fins que l'actor torni a estar al cent per cent. Però, de moment, no ens podem alegrar més que tot vagi segons allò establert i que l'evolució sigui molt positiva.

El gran suport de José Luis Gil

L'actor ha comptat amb el suport indubtable de tota la família, que ha estat al seu costat en tot moment. La seva filla Irene no se n'ha separat, i ha estat qui ens ha acostat una mica més a l'actor mentre continua el procés de recuperació.

«Ara, són ells els que necessiten suport i que els donin un cop de mà. Aquí estem, hem vingut a fer el que tantes vegades ells han fet per nosaltres», comentava la seva filla fa unes setmanes. L'actor, que feia 65 anys el 9 de desembre passat, ha estat molt recolzat pels seus en aquest moment tan delicat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!