Muntatge d'Agustín Etienne i Adela González

Adela González descobreix la traïció del xicot d'Olga Moreno

Adela González no esperava conèixer res així

Adela González fa unes setmanes que està molt preocupada per alguns dels seus companys de 'Sálvame'. Ens estem referint a Alonso Caparrós i a Miguel Frigenti, que han afrontat diferents situacions personals, però igual de complicades. I ara, per si no n'hi hagués prou, ella també està estupefacta en saber el mal que fa temps va patir Belén Esteban.

Adela ha pogut conèixer que aquest dolor de la col·laboradora es va produir per culpa d'Agustín Etienne, l'actual xicot d'Olga Moreno. En ple directe i després d'insistir-li-ho a Belén, la basca ha descobert que ell la va trair sent el seu representant.

Adela González coneix els rumors

La presentadora de 'Sálvame' ha vist aquests dies que la revista Lecturas ha publicat una informació sobre Belén Esteban. En concret, ha revelat que si aquesta va trencar la seva relació professional amb Agustín Etienne és perquè va descobrir una cosa inesperada.

Belén Esteban i el seu xicot amb Agustín Etienne
Adela González ha vist que 'Lecturas' ha explicat el motiu de la ruptura professional entre Belén i Agustín. | GTRES

Adela és conscient que la seva companya va passar molts anys sent representada per Toño Sanchís, a qui considerava com un germà. No obstant això, aquesta relació professional i personal es va trencar quan ella va descobrir els 'tripijocs' econòmics que ell havia fet d'amagat. Unes argúcies que van fer que s'haguessin de veure la cara als tribunals.

González ha pogut conèixer que, davant d'aquesta situació, la col·laboradora va optar perquè fos Agustín, que havia treballat amb el seu exmànager, qui la portés. Tot i això, poc va durar aquest contracte laboral entre ells. Segons la revista, es va trencar quan ella va topar amb el fet que ell continuava mantenint relació amb Toño.

Adela González descobreix la veritat

La presentadora basca de 'Sálvame' ha hagut de preguntar-li per aquesta informació a Esteban. Li ha insistit diverses vegades i, al final, ha aconseguit que la veritat sortís a la llum. El primer que ha fet la protagonista de la història ha estat negar la notícia donada per Lecturas:

«El que explica la revista no és veritat. És fals això que jo no em parlo amb Agustín perquè té relació amb Sanchís. És veritat que jo vaig decidir trencar la relació amb Etienne per una sèrie de motius que no diré. I també perquè em sento que soc una persona capacitada per portar-me jo sola les meves coses, res més».

González ha començat a indagar i li ha preguntat si al final d'aquest contracte hi havia raons personals. Davant d'aquesta qüestió, Belén ha respost: «Hi havia coses de feina que a mi no m'agradaven». Aleshores, María Patiño, fent referència a Rocío Flores, hi ha afegit: «El problema es produeix quan arriba una gallina d'ous d'or que interessa més que Esteban».

Adela no s'ha quedat de braços plegats i ha continuat insistint. Així va aconseguir que Belén afegís el següent: «Jo no tinc queixa d'ell quan ha treballat amb mi. Però és cert que, quan comença a representar certes persones, hi havia coses amb què jo no estava d'acord. El temps ara m'ha donat la raó. Jo vaig parlar amb ell, vaig ser molt clara, ell no estava d'acord amb mi i es va tallar la relació. Portava persones amb qui jo no estava d'acord».

Tot seguit, ha confessat: «A mi em donaven informacions que no eren certes i a mi no m'agrada que m'utilitzin. Agustín Etienne estava davant quan a mi m'expliquen coses i jo després descobreixo que no són veritat. Jo no puc defensar una mentida».

Així mateix, Adela ha vist que la seva companya ha deixat clar que, a més d'això que s'ha exposat, s'ha endut una enorme decepció amb el xicot d'Olga: «Me l'he trobat aquí i no m'ha saludat. He viscut moltes coses, estic agraïda de l'amistat i sé que ens hem estimat, però de vegades la vida et fa tenir canvis i pensar d'una altra manera. Jo no dic que ell sigui dolent, però cadascú ha triat la vida que ha volgut tenir. El dia que vaig caure aquí i em vaig trencar la cama, pensava que almenys m'enviaria un whatsapp per preguntar-me com estava, però no va ser així», ha manifestat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!