Muntatge Shakira i Piqué

Gerard Piqué pren la decisió que deixa Shakira a la vora del precipici

Gerard Piqué ha fet un pas que no haurà agradat gens a la seva ex

Gerard Piqué i Shakira estan fent front a la seva separació, després de 12 anys de relació i dos fills en comú. L'ombra de la infidelitat per part d'ell ha estat la que els ha fet trencar la seva història d'amor. Una ruptura que ara està empitjorant de manera considerable.

Segons sembla, no es posen d'acord en els termes de la custòdia de Milan i Sasha, de 9 i 7 anys. Una situació que ha portat el futbolista a prendre mesures que no deuen haver agradat gens a la cantant. I és que, segons La Vanguardia, ell ha contractat un famós despatx d'advocats per 'lluitar' pels petits.

Gerard Piqué no es quedarà de braços plegats

El defensa culer i la seva exparella, segons s'ha publicat, han estat negociant fins ara la seva separació amb un únic equip d'advocats. Tot i això, les coses han canviat en els últims dies perquè no es posen d'acord respecte a la custòdia dels seus fills.

Com que no arriben a una entesa en aquest punt, Gerard ha contractat 'Tamborero Abogados', que va ser el bufet que va portar amb èxit el divorci d'Arantxa Sánchez Vicario. L'artista colombiana, per part seva, ha dipositat la seva confiança en Pilar Mañé, una advocada de Barcelona que està especialitzada en Dret de Família.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i la seva ex no es posen d'acord sobre la custòdia dels fills | Europa Press

Per què Piqué i Shakira no s'hi posen d'acord? Doncs, perquè volen un futur diferent per als seus fills. Ella vol anar amb els dos petits a viure a Miami, a la casa que hi té. Però l'esportista es nega, vol que continuïn residint a Barcelona com fins ara.

Cadascú, sens dubte, té arguments per defensar la seva postura. Així, la colombiana al·lega que a aquesta ciutat nord-americana podria rellançar la seva carrera. A més a més, exposa que els nens comptarien amb la presència de familiars, ja que els seus pares i germans viuen molt propers a la seva residència.

De la mateixa manera, indica que els nens ja coneixen Miami i que fins i tot hi han passat llargues temporades abans de la separació. Això sense passar per alt que afirma que anant-se'n a viure a aquest racó de Florida facilitaria que el seu ex pogués veure els seus fills quan volgués. És a dir, que tindria un règim de visites molt ampli.

Imatge de Gerard Piqué amb el seu fill Milan Piqué fent-li un petó
Piqué no està disposat que els seus fills marxin a viure a Miami | GTRES

Tot i això, el futbolista del Barcelona no està d'acord amb el que vol fer la mare dels petits. Ell vol que segueixin vivint a la ciutat comtal com ho han fet fins ara. És més, al·lega a favor seu que ells tenen els seus amics, la seva escola, les seves rutines i les seves activitats extraescolars.

Per descomptat, afirma que Milan i Sasha tenen un clar aferrament a aquesta urbs i que s'hi han criat amb la seva família. Aquí, han estat sempre amb els pares de Gerard i els de la cantant, els quals vivien en una residència al costat de la que tenia l'exparella.

▶️ El excuñado de Shakira desvela el sorprendente motivo de la ruptura con Gerard Piqué

Gerard Piqué i la cantant sí que arriben a altres acords

El jugador blaugrana i l'artista no es posen d'acord a la custòdia, però sí en altres aspectes. Així, per exemple, han 'pactat' molt bé com es distribueixen de moment els caps de setmana amb els nens. D'aquesta manera, ella ha estat uns dies amb els menors a Cantàbria, on, entre altres coses, han estat practicant surf.

Shakira veient jugar Gerard Piqué
Shakira i Gerard tenen plans diferents per als fills | GTRES

Ell, per la seva banda, també ha pogut gaudir de la companyia dels seus fills. En aquest cas, jornades prèvies que marxessin amb la seva mare, van viatjar junts a Londres per anar a veure els entrenaments de Rafa Nadal per participar a Wimbledon.