Primer pla de Gerard Piqué amb la boca oberta

Gerard Piqué es queda sense paraules en descobrir què ha fet la seva mare

Gerard Piqué no s'ho esperava

Gerard Piqué s'ha quedat sense paraules en descobrir què va fer la seva mare en el passat. I és que tot apunta que la relació amb la seva exnora no era tan dolenta com sembla.

Des que la Bzrp Music Sessions Vol. 53 va veure la llum per primera vegada, la tensió entre la família del futbolista i Shakira es pot tallar amb un ganivet. I és que després d'assabentar-se la suposada infidelitat de la seva parella, la colombiana no ha parat d'atacar públicament el pare dels seus fills.

Foto de Gerard Piqué amb Shakira.
Gerard Piqué i la seva mare, víctimes de l'artista. | CatalunyaDiari
 

Com a bona artista, ha fet servir la música per explicar tots els detalls de la seva inesperada ruptura amb Gerard Piqué. I tot i que ja han sortit a la llum quatre cançons dedicades a aquesta mateixa qüestió, sens dubte, la que ha tingut més repercussió ha estat la col·laboració amb l'argentí.

I és que la de Barranquilla no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sentenciar la imatge pública de l'esportista amb frases com «jo valc per dues de 22» o «jo només faig música, perdó que et sal-piqué».

Gerard Piqué, però, no ha estat l'única víctima de la cantant. La seva actual parella, Clara Chía, i la seva pròpia mare també han rebut la seva dosi de venjança. «Em vas deixar de veïna la sogra, amb la premsa a la porta i el deute a Hisenda».

Ara tots els focus s'han tornat a posar sobre Gerard Piqué i la resta de la seva família. I és que, després de l'última emissió del programa 'Fiesta', ha sortit a la llum el paper que ha jugat la seva mare en tota aquesta polèmica.

Gerard Piqué no s'ho esperava

Gerard Piqué s'ha quedat sense paraules en descobrir gràcies a l'esmentat programa el que ha fet la seva mare. I és que, segons ha revelat aquest format de Mediaset, Montserrat Bernabeu ha estat la que «ha evitat que armi un escàndol».

Durant l'última emissió, Emma García i la resta de col·laboradors han volgut dedicar uns minuts a comentar totes les novetats que han sortit a la llum sobre aquesta polèmica separació.

Tot i que ja han passat nou mesos des que Gerard Piqué i la colombiana van decidir posar punt final a la seva relació, encara continua sortint-hi informació.

Fotomuntatge de Shakira i Montserrat Bernabéu, la mare de Gerard Piqué.
La mare de Gerard Piqué ha estat molt criticada pels fans de la seva exnora. | CatalunyaDiari
 

Saúl Ortiz ha acudit a aquest plató de Telecincoper donar a conèixer públicament el veritable paper que ha jugat Montserrat a la ruptura del seu fill i la cantant.

I és que, tot i que sempre s'ha dit que mai no ha tingut gaire bona relació amb la de Barranquilla, res més lluny de la realitat. Segons ha explicat el comunicador, la mare de Piqué podria ser una de les principals víctimes de tota aquesta polèmica.

«En aquesta història, Montserrat és una víctima de rumors falsos, és una víctima d'assenyalaments, de la maledicència d'aquelles persones que segueix Shakira i que creuen a ulls clucs el que ella diu».

Després de deixar caure que els fans de la cantant han estat especialment durs amb la mare de Gerard Piqué, Saúl Ortiz ha revelat que fonts properes a l'exfutbolista li han assegurat que Montserrat està tenint una «actitud brillant» per evitar qualsevol mena de conflicte extra.

Primer pla de Gerard Piqué amb cara de sorpresa
La mare de Gerard Piqué li ha parat els peus en alguna ocasió. | Europa Press
 

Però el que menys s'esperava l'exfutbolista del Barça era que el col·laborador anés a fer públic el paper que la seva mare ha jugat en tota aquesta polèmica.

I és que, segons ha assegurat Ortiz, més d'una vegada Gerard Piqué ha volgut «armar un escàndol» en públic i ha estat la seva mare la que li ha parat els peus.

«Montserrat ha tingut sempre una actitud molt propera amb Shakira, protectora, l'ha cuidat moltíssim i ha evitat conflictes de paparazzi amb el matrimoni. Ha tingut un comportament exemplar i sempre l'ha protegit», ha finalitzat el periodista.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!