Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano

El germà de Lydia Lozano que va morir i ara descansa en un lloc incert

Lydia Lozano ha relatat els fets a 'Sálvame'

Lydia Lozano, igual que molts altres col·laboradors de televisió, ha passat de ser periodista a convertir-se en personatge de la premsa rosa. Així, la seva vida privada suscita interès i ja coneixem persones del seu entorn més proper com el seu marit, Charly, o la seva mare, Sol. Tot alhora que també hem anat descobrint detalls molt durs per a ella com la mort del seu germà Jorge.

La mort d'ell va deixar la canària molt trista per les circumstàncies en què es va produir i pel que va passar després. I és que avui les restes descansen en un lloc que es desconeixen a causa de l'erupció del volcà de La Palma.

Lydia Lozano perd un dels seus éssers estimats

La col·laboradora de Sálvame va viure el març del 2021 un dels moments més complicats de la seva vida. El seu germà Jorge va morir als 70 anys després d'haver estat més d'un mes ingressat a l'UCI a conseqüència del coronavirus.

Ell era un gran desconegut per al públic, però era algú molt important dins el món de la comunicació. Era catedràtic de Periodisme a la Universitat Complutense de Madrid. Això sense oblidar que havia ocupat diferents càrrecs com a la Fundació Ortega i Gasset i no només a Espanya, sinó també a Itàlia.

La seva pèrdua va provocar un gran dolor entre els companys, els alumnes i especialment entre la família. Lydia va ser el reflex del patiment del cercle més proper d'ell quan va parlar del que va passar al seu programa. Entre llàgrimes, va revelar que tot estava sent «molt difícil, han estat 45 dies sense veure'l perquè va estar a l'UCI».

Primer pla de Lydia Lozano plorant.
Lydia Lozano es va quedar destrossada per la mort del seu germà | Telecinco

De la mateixa manera, va recordar que ell era una «persona molt especial» i també els episodis únics que van viure junts. En concret, va fer al·lusió a la manera tan divertida que tenia de ficar-se per treballar a la premsa del cor. Li deia, com la canària va relatar, que «jo era una nena adoptada i que no teníem el mateix ADN».

«Discutíem, però discutir amb un personatge tan culte era meravellós. Era molt divertit».

Lydia Lozano suma una nova tragèdia

L'excol·laboradora de Tómbola va veure que el patiment per perdre Jorge es va accentuar setmanes després. El que va passar va ser que a La Palma, d'on ella i la seva família procedeixen, va entrar en erupció un volcà que ha destrossat l'illa. Aquesta situació, a més de nombrosos desastres materials, a ella i a la família Lozano els va causar una enorme pèrdua emocional.

Exactament el que va passar va ser que «la meva mare i els meus nebots havien estat una setmana abans del volcà al cementiri d'El Paso. Van estar allà per escampar les cendres del meu germà» i dies després el volcà va arrasar amb tot, inclòs el cementiri.

Aquesta situació va fer que Lydia, quan va anar a l'illa per intentar ajudar. Quan va tornar va relatar que «quan era allà em preguntava on estarà Jorge. Per això m'ha afectat molt anar fins a l'illa».

Imatge de Lydia Lozano amb la seva mare caminant juntes pel carrer
Lydia Lozano ha trobat a la seva mare un gran consol després de la tragèdia | Europa Press

«Hi ha gent que no supera la mort d'un pare o una mare, però jo no parava de plorar». Això sí, va reconèixer que els seus éssers estimats l'estaven ajudant a tirar endavant i, sobretot, Sol. Va explicar que aquesta li deia: «Doncs mira, el teu germà volia estar a El Paso i a l'Atlàntic».

«Potser ara amb la lava també és al mar».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp