Primer pla d'Ana María Aldón.

La germana d'Ana María Aldón revela la mentida que ha provocat el divorci

Un familiar d'Ana María Aldón desmenteix la crisi matrimonial de la dissenyadora

Enmig de la polèmica entre Ana María Aldón i la família Ortega, un familiar ha ofert declaracions per desmentir els forts rumors de crisi entre la dissenyadora i l'extorero. Unes xerrameques que apunten que el matrimoni podria separar-se en qüestió de poc temps.

Tot i això, ningú del nucli familiar ha parlat sobre això, ni tan sols una de les protagonistes d'aquest escàndol: Ana María Aldón. L'exconcursant de Supervivientes , després de les dures rèpliques que va rebre del seu marit a Ya son las ocho, va decidir posar terra pel mig fugint a Costaballena (Cadis).

En aquest mateix lloc, la van veure decaiguda i amb un aspecte molt seriós. A més a més, els periodistes no van dubtar a preguntar-li sobre la seva desaparició sobtada, però no hi va haver declaracions.

La dissenyadora, que no es va presentar a la seva feina com a col·laboradora de Viva la Vida , aquest cap de setmana tampoc va acudir a la seva cita professional. Aquesta vegada, va avisar els responsables de l'espai i va comunicar que no estava bé de salut.

«La raó és que un metge li ha recomanat que s'allunyi de la televisió. Està en mans de la medicina, d'un professional», van assegurar. Per això, la periodista ha posat més distància que mai entre la televisió i ella.

Sens dubte, tot indica que la situació en què es troba és considerablement greu. No obstant això, lluny d'acabar la polèmica, un familiar molt proper a la dissenyadora ha decidit parlar per silenciar els rumors d'una vegada per totes.

Ana María Aldón, testimoni de les paraules de Carmen Aldón

La persona que ha pres la decisió d'oferir declaracions ha estat Carmen Aldón, la germana de la dona d'Ortega Cano. Després de ser testimoni d'allò que es diu als mitjans de comunicació, la tia de Gema Aldón ha dit 'prou' i ha volgut aclarir aquest assumpte tan polèmic.

De la mateixa manera, Carmen Aldón ha ofert declaracions per a la revista Pronto. En exclusiva, la cunyada d'Ortega Cano ha afirmat que «aquests dies, ella parla amb el seu marit i amb nosaltres».

«Ens demana que estiguem tranquils, que no està tan malament com diuen en alguns programes de televisió», ha assenyalat. D'altra banda, no ha dubtat a opinar sobre la suposada crisi matrimonial d'Ana María Aldón amb el seu marit.

«El matrimoni de la meva germana amb el meu cunyat no corre cap perill. José és un bon home i tots dos es volen, però Ana necessita desemboirar-se una mica, aclarir les seves idees», deia sobre això.

D'altra banda, Carmen també ha comunicat que «aquests dies, la meva germana parla amb el seu marit per telèfon, no és cert que no li agafi les trucades». Així, la cunyada d'Ortega Cano ha posat fi als rumors constants que sorgeixen al voltant de la vida de la dona del dretà.

Tot i això, els mitjans continuen sense creure que la situació entre Ana María Aldón i l'extorero sigui bona. Consideren que les dures paraules d'Ortega Cano a la seva dona haurien caigut a la dissenyadora com un gerro d'aigua freda.

A més, tampoc obliden que, justament l'endemà de la intervenció del dretà al programa de Sonsoles Ónega, ella es va confessar amb una amiga.

«Em volen silenciar, necessito ocupar el meu cap amb feina per no tornar-me boja. Soc fort i tiraré endavant com sigui, però entre els uns i els altres no em deixen parlar de la meva pròpia vida», va arribar a dir.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Carmen Aldón assegura que la seva germana «està bé». | TELECINCO
 

Ana María Aldón, cada cop més a prop de Gloria Camila

És evident que la situació és cada cop més alarmant, però, segons Carmen Aldón, tot està en ordre i no hi ha res per què preocupar-se. La veritat és que, després del que va passar ahir, tot apunta que pot ser cert.

De fet, Gloria Camila visitava la casa del matrimoni disposada a tenir una conversa seriosa amb tots dos. Hores més tard, van veure la influencer sortir de l'habitatge de son pare més feliç que mai.

La jove, visiblement contenta i satisfeta, donava a entendre que havia fet les paus amb l'esposa d'Ortega Cano, amb qui havia tingut nombroses picabaralles durant aquests darrers mesos.

Després d'aquesta suposada reconciliació entre totes dues, ara queda esperar que es confirmi del tot. A més, tothom vol que arribi el cap de setmana per comprovar si aquesta vegada Ana María Aldón acudeix al seu lloc de treball.

Si n'és el cas, de segur que la dissenyadora s'haurà d'enfrontar als col·laboradors presents i, per tant, donar moltes explicacions.