Ion Aramendi

'Supervivientes' dona la pitjor notícia als seus concursants a les portes de la final

'Supervivientes' ha provocat una situació realment dura a l'illa

Supervivientes es troba molt a prop d'afrontar el seu gran final, on coneixerem el guanyador o guanyadora de l'edició. I just en aquesta darrera etapa, el programa ha fet una cosa que ha suposat una gran decepció i tristesa per a algun dels participants.

En concret, els ha permès obtenir informació de l'exterior, que ha provocat les llàgrimes de més d'un. Exactament ha estat Anabel la que s'ha quedat més desconsolada després de conèixer diverses dades que no s'esperava.

Supervivientes els enfronta amb la veritat

El 'reality' de supervivència va emetre ahir a la nit una gala en què va destacar la visita de la mare d'Ignacio de Borbó, Ana, a l'illa. Ella va ser convertida en l'oracle per així poder oferir informació de fora als participants. I és que va haver de respondre amb un «sí», un «no» o «és incert» a les preguntes que ells li van fer.

Per exemple, Alejandro va trencar a plorar quan va saber que els seus pares es trobaven bé i que el defensaven al plató. Nacho va fer el mateix en conèixer que la seva amiga Marta Peñate seguia concursant. I Yulen es va emocionar en saber que el seu pare se'n sentia orgullós.

Això sí, també es van trencar quan la visitant els va retreure el comportament que havien tingut amb el seu fill. Els va recriminar els seus insults o que l'haguessin deixat de banda en algun moment. Ells li van demanar perdó i, en especial, Palau que, plorant, es va abraçar a l'Ana dient: «A Ignacio l'estimo un munt i no vull que ho passi malament».

«Ho sento molt. És molt bon xaval. He agafat confiança amb ell i crec que les coses s'han malinterpretat», continuava dient-li a la mare del jove.

Però qui pitjor ho va passar en rebre notícies de l'exterior va ser Anabel Pantoja, que ara travessa un moment complicat. La primera pregunta que va fer va ser: «Segueixen les meves coses dins de casa meva a les Canàries?». I la resposta que va obtenir va ser: «És incert».

Davant d'aquesta resposta, Lara Álvarez li va explicar a la concursant que aquesta contestació significava que l'oracle no ho sabia. Per això la jove Pantoja, visiblement decebuda, digués: «Doncs quin oracle».

Tot seguit, va exposar el següent dubte que tenia: «Hi ha una cosa que necessito saber. Els meus companys de Sálvame estan orgullosos de mi?». I la resposta que va rebre no li va agradar gens i la va deixar enfonsada perquè se li va dir que no.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes 2022'.
Supervivientes va deixar molt enfonsada Anabel després de tenir les respostes a les seves preguntes | Mediaset

Supervivientes deixa tocada Anabel

El programa de Telecincosabia que el que exposés l'esmentat oracle influiria positivament o negativament en els seus concursants. I en el cas de la parella de Yulen va anar per a mal. Per això es mostrés enfonsada en conèixer que a Sálvame no s'estava valorant bé el pas pel concurs.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Supervivientes va fer plorar Anabel en saber què en pensen a Sálvame | Telecinco

En saber aquesta situació, no va poder evitar dir: «No sé el perquè ho pregunto». Minuts després se la va veure completament destrossada i plorant per no tenir el suport dels seus companys. La presentadora va voler saber què li passava i ella va respondre: «He fet dues preguntes i les dues malament».

«He preguntat una cosa de casa meva i després a sobre a Sálvame no estan orgullosos de mi. O sigui, una merda. Soc una merda punxada a un pal», es deia a si mateixa.

Al plató es va deixar de manifest que simplement era una opinió d'Ana i no la realitat. Tot i això, Rafa Mora, col·laborador del programa de les tardes, va dir que en el seu cas era totalment una veritat. Sí, que ell no estava satisfet amb el comportament d'Anabel al 'reality'.