Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores descobreix que ha marxat d'Espanya perquè no vol parlar ni perdonar

David Flores Carrasco és conscient de la gravetat de la situació

David Flores Carrasco està acostumat a bregar amb la pressió mediàtica perquè és famós des que va néixer, però no tots tenen el seu tremp. Ha descobert que José Ortega Cano, segon marit de la seva àvia Rocío Jurado, ha hagut de marxar del país. Segons han explicat a Socialité , se n'ha anat a França perquè no vol parlar amb la premsa del que està succeint a la seva família.

David Flores Carrasco és plenament conscient de la situació, però mai no es pronunciarà perquè ha triat apartar-se de l'escàndol. Ana María Aldón està travessant una crisi personal que ha acabat repercutint en el matrimoni. El torero prefereix no coincidir amb ella, per això, ha marxat d'Espanya i ha aprofitat per complir les seves obligacions professionals.

José Ortega Cano a un photocall
David Flores Carrasco sap quines són les intencions del torero | Europa Press

David Flores ha coincidit moltes vegades amb José Ortega Cano, sobretot en els homenatges que els Mohedano organitzen a Chipiona. Rocío Jurado ha deixat una empremta inesborrable i tots els que la van estimar romanen units perquè el seu record no es dilueixi. El jove ha fet  de tot perquè el clan romangui unit, però s'ha adonat que és una tasca complicada.

David Flores s'ha convertit en una de les cares més respectades i estimades per la premsa del cor. Qualsevol periodista pagaria el que fos per parlar amb ell, però tothom respecta que hagi pres la decisió d'apartar-se. Té informació privilegiada, però mai no explicarà res del que passa portes endins.

David té una relació especial amb la seva tieta Gloria Camila. Per tant, és possible que ell també estigui preocupat pel futur d'Ortega. El mestre s'ha adonat que tothom parla dels seus problemes matrimonials i ha pres una decisió: No tornarà a parlar amb cap reporter sobre aquest assumpte i tampoc s'asseurà a cap plató per fer negoci.

David Flores Carrasco comprèn el dolor

David Flores té confiança amb Ortega Cano, de fet, va ser un dels pocs que va estar al seu casament amb Ana María. El coneix perfectament i sap que mai no s'ha sentit còmode tractant certs assumptes de manera pública. El torero està molest amb la premsa del cor i no vol perdonar perquè no se sent ben tractat.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i David Flores Carrasco
David Flores Carrasco donarà suport a la seva tieta Gloria Camila | Catalunya Diari

David sap millor que ningú com funciona el negoci, ja que el seu pare Antonio David fa molt de temps que hi col·labora. José Ortega Cano, tot i que té més experiència, no sap gestionar la situació amb tant de tremp. Ha promès que no tornarà a fer cap entrevista perquè no perdonarà el tracte que està rebent.

El net de Rocío Jurado, gràcies a la connexió que té amb Gloria Camila, sap que Ortega Cano se n'ha anat a França. És apoderat d'una jove promesa de la tauromàquia i ha hagut de marxar a França, no hi ha res fosc en el viatge. El problema és que tot just ha partit quan Ana María Aldón ha tornat al domicili familiar. Per això, hi ha tants rumors.

David Flores Carrasco confirma el retrobament

David Flores ha confirmat que la informació de Telecinco és certa: la seva tieta Gloria s'ha retrobat amb Ana María Aldón. La colombiana ha estat a la casa d'Ortega i ha coincidit amb Ana María, que ha posat punt final a les vacances. Ningú sap si han aprofitat per parlar o si s'estimen més donar-se un temps abans d'analitzar la situació.

El fill d'Antonio David també té problemes familiars i sap més bé que ningú tot el que es pateix. És possible que hagi aconsellat els seus perquè deixin d'enfrontar-se als platós i resolguin les diferències en privat. Rocío Jurado, matriarca del clan, era una experta a resoldre els conflictes sense fer soroll.