Primer pla de Jaime Lorente.

La impactant imatge de Jaime Lorente després tallar-se la còrnia en ple rodatge

Jaime Lorente ha compartit una imatge a les xarxes socials mostrant la lesió que ha patit

Jaime Lorente ha acaparat els titulars de la premsa aquest cap de setmana després de donar un bon ensurt als seus seguidors. I és que l'actor, conegut pel seu personatge de Denver a La Casa de Papel, ha patit un aparatós accident mentre es trobava en ple rodatge.

El mateix Jaime Lorente ha estat el que ho ha expressat amb una fotografia on mostra l'accident laboral que ha patit en ple rodatge.

Jaime Lorente pateix un accident laboral i es talla la còrnia

Jaime Lorente ha publicat una fotografia on s'aprecia com ha quedat el seu ull després d'haver patit l'accident. S'hi pot veure com l'intèrpret té l'ull dret molt inflat, en comparació de l'esquerre. A més, també s'aprecia com té la pupil·la extremadament dilatada.

Tot i això, l'actor no ha perdut el sentit de l'humor que tant el caracteritza. «Us recomano que no us talleu mai la còrnia, nois», escrivia Lorente a la mateixa fotografia.

Captura d'una story a Instagram de Jaime Lorente.
Jaime Lorente pateix un accident laboral i es talla la còrnia. | Instagram: jaimelorentelo
 

Jaime Lorente no ha revelat com s'ha produït la lesió, i per això es desconeixen les causes que han portat l'intèrpret a patir aquesta malaltia a l'ull. La veritat és que s'ha hagut d'emportar un bon ensurt.

Segons recull el Diario AS, l'incident ha pogut venir arran d'haver rebut un cop a gran velocitat contra el seu ull o per un tall amb un objecte esmolat. En aquest sentit, l'accident podria haver acabat amb una catàstrofe total, una cosa que, per sort, no ha passat.

L'agenda de Jaime Lorente, trasbalsada després de l'accident laboral

Les lesions a la còrnia solen necessitar una intervenció quirúrgica per a una recuperació òptima. A més, depenent de la gravetat de la ferida produïda, podrien ser necessàries fins a diverses operacions. Tot i això, Jaime Lorente no ha detallat quin serà el seu procés de recuperació, ni si haurà de passar per quiròfan.

Lorente és un dels actors més reconeguts del nostre país. Però el seu talent no s'acaba aquí, i és que també s'ha iniciat en el món de la música, per la qual cosa la seva agenda sol estar força plena.

Sense anar més lluny, aquest mateix cap de setmana tenia planejat ser al festival Holika, que se celebra a Calahorra (La Rioja). Però l'accident li ha impedit poder gaudir de la companyia dels fans en aquest esdeveniment.

«Lamentem comunicar que un accident laboral farà impossible la participació de Jaime Lorente aquest divendres 1 de juliol al festival Holika. L'avaluació mèdica a què ha estat sotmès recomana repòs i suspensió absoluta de totes les activitats. És per això que lamentablement no podrà participar al Holika Festival que se celebra aquest cap de setmana a Calahorra. Esperem que Jaime pugui actuar a la pròxima edició del festival. Gràcies per la comprensió», s'ha pogut llegir al comunicat.

Un inesperat revés que no ha agradat gens a Lorente. «Em fa molta pena no poder anar demà al Holika Festival. Tenia unes ganes brutals de saltar a l'escenari. Vull agrair a l'organització per tota la feina i esforç. Espero que us ho passeu molt bé al festival. Ens veiem l'any vinent», ha assenyalat amb tristesa.

Jaume Lorente va renunciar a participar a La Velada del Año II per gravar una sèrie

Jaime Lorente era un dels participants més esperats de La Velada del Año II, un esdeveniment organitzat per Ibai Llanos. De fet, el combat de l'intèrpret era main event de l'edició. No obstant això, malauradament, l'actor va caure del cartell per compromisos laborals.

«Jaime Lorente ha de gravar una sèrie a l'estiu i hi ha una clàusula al seu contracte. Aquesta clàusula deia que no pot posar en risc el seu físic. Ell sabia que havia de gravar una sèrie a l'estiu i ens va dir que no hi havia cap problema, després semblava que la sèrie tampoc els posaria», va assenyalar Llanos.

«De cop, no sé per què, ja no es va poder. Ho intentem solucionar i volem donar les gràcies a en Jaime perquè va posar tot de la seva part perquè pogués ser. Però no va poder ser», va sentenciar.

▶️ Alba Flores recibe la herencia más deseada de su abuela Lola Flores