Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño té problemes pels fills, i el plor confirma la ruptura definitiva

La periodista sap que el millor és dir la veritat

María Patiño és una de les grans promeses de Telecinco, per això els responsables de la cadena compten amb ella per a presentar els programes més importants. És la substituta oficial de Jorge Javier Vázquez, però alguns companys seus no se la prenen seriosament. Fa poc, ha tingut un problema amb Rafa Mora per parlar dels fills de Kiko Matamoros.

Fent gala de la sinceritat que la caracteritza, María ha deixat clar què pensa sobre els fills del seu company Kiko. Pensa que haurien d'haver estat més considerats i defensar el col·laborador a 'Sálvame', ja que és un espai amb molta repercussió. Rafa li ha dit «mentidera» i ella se li ha enfrontat i li ha advertit que havia de tenir més respecte.

Primer pla de Rafa Mora
María Patiño ha tingut un enfrontament amb Rafa Mora | Europa Press

María Patiño sap que les llàgrimes de Kiko Matamoros confirmen que ha trencat definitivament amb la seva filla Ana, la petita de la família. No obstant això, amb la resta de fills sí que té relació, i la periodista creu que s'haurien d'haver implicat més en el concurs de l'exmarit de Makoke. Rafa Mora li ha portat la contrària, però ella no s'ha quedat callada perquè sap la veritat.

«Els fills no han volgut recolzar el pare en aquest programa», insistia Patiño en un to contundent mentre s'enfrontava al valencià. «No mireu», ha dit ell quan s'ha adonat que la família Matamoros no estava quedant en bon lloc. Aleshores ha esclatat el conflicte, i la presentadora li ha deixat clar quin paper ha de tenir dins del programa.

María vol que els seus col·laboradors la respectin, per això ha dit a Mora: «T'ho torno a dir: a mi no em diguis mentidera». La comunicadora compta amb el suport de la seva amiga Gema López, que també ha plantat cara a l'exnòvio de Tamara Gorro. «No t'he sentit mai parlar així a altres presentadors», li ha dit. Unes paraules que el públic que hi havia a plató ha aplaudit.

María Patiño fa una advertència clara

La gallega sap que el plor de Kiko Matamoros demostra que la relació amb la seva filla Ana està trencada, i entén la postura de la influencer. El que no li entra al cap és que ni Diego ni Laura hagin entrat a defensar el col·laborador, ja que a 'Sálvame' sempre els han tractat bé. I quan ha vist que Rafa Mora intentava defensar el que és indefensable, li ha llançat una advertència.

Primer pla de María Patiño plorant
María Patiño ha deixat les coses clares a Rafa Mora | Telecinco

En adonar-se que Mora no estava respectant la jerarquia de 'Sálvame', Patiño s'ha aixecat i ha posat ordre. «No menteixo, i la xuleria ja te la pots ficar per on t'hi càpiga», ha sentenciat. Després d'aquesta frase, el valencià no li ha tornat a parlar en to despectiu, però ha continuat defensant la seva postura.

La presentadora entén que certs companys vulguin que Matamoros guanyi 'Supervivientes 2022', però vol ser sincera. Pensa que el fracàs del tertulià està relacionat amb la manca d'interès dels seus fills Diego i Laura, que han comptat amb el suport de 'Sálvame' sempre que ho han necessitat i ara es neguen a col·laborar amb el programa.

María Patiño s'ha guanyat el respecte dels seus companys

María ha tingut un enfrontament amb Rafa, i la resta de col·laboradors s'han posicionat a favor seu. S'ha guanyat el respecte de tots, ja que la humilitat que la caracteritza li ha permès arribar molt lluny. La periodista no vol tenir problemes; només pretén transmetre informació justa i directa.

Ha marcat uns límits molt clars i no consenteix que ningú els sobrepassi. És a Telecinco per informar sobre la vida de certs famosos, no per tractar temes relacionats amb la seva vida privada. Tampoc vol perdre el temps en discussions que no la porten enlloc, sinó que vol aprofitar els minuts que té a la televisió per entretenir el públic.