Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.

Rocío Carrasco envia un contundent missatge a Amador Mohedano

Rocío recorda la seva família en un dia especial

Rocío Carrasco va veure complert aquest dissabte 2 de juliol un dels seus grans desitjos. Després de 16 anys d'espera, el museu dedicat a la seva mare obria les portes a Chipiona. Unes hores abans es va voler recordar del seu oncle Amador i de la resta del clan Mohedano.

Fa dies ja havia confirmat que cap membre de la família mediàtica assistiria a l'acte. «Avui és un dia feliç, és un dia perquè jo i els meus amics gaudim, i també els amics de la meva mare», va assenyalar a Socialité.

Rocío enviava un missatge dur als seus familiars. «Si ells volen anar al museu, ho podran fer a partir del 7 de juliol, que s'obre al públic», va dir. A més, va afegir que si volen «entrar hauran de pagar l'entrada com tothom».

Ja se sap que hi ha molts diners en joc amb l'obertura d'aquest centre d'interpretació. Aquesta setmana La Razón destapava la quantia que rebrà l'hereva universal de la Jurado per cedir el material de la mare. En dos anys i mig, 150.000 euros.

Una quantitat que es va modificar el mes de maig passat. En un primer moment, la intenció és que hi ingressés la meitat, però hi va haver un canvi a última hora que va beneficiar l'empresària.

Imatge de Rocío Carrasco envoltada de periodistes a la inauguració del museu de la seva mare
Rocío Carrasco va rebre l'afecte del públic aquest dissabte | GTRES

Es va mostrar radiant de felicitat aquest dissabte a la nit. Sentia que havia complert un dels grans desitjos de la cantant. L'espera havia valgut la pena.

Unes hores abans, al Deluxe, confessava que tenia «vertigen» per por de no estar a l'altura. Però va gaudir de l'esdeveniment amb molta emoció i envoltada del seu grup d'amics més fidels. Tots aquells que la volen no van faltar a la cita.

Rocío Carrasco va posar al photocall vestida de fúcsia. Un color que l'ha acompanyat durant l'últim any i mig en aquesta lluita que va emprendre després de l'emissió de la seva sèrie documental. Més de 500 persones van ser presents a la inauguració, entre els quals hi havia l'alcalde de la localitat.

Però totes les mirades estaven posades a les cares conegudes que li donarien suport en aquesta data tan especial. Destacar principalment David Valldeperas i Anais Peces, dos dels seus amics més propers. Van ser els que la van acompanyar sempre en els moments més complicats.

Rocío Carrasco al museu de Rocío Jurado
La filla de la Jurado tallant la cinta amb les autoritats | Europa Press

També hi eren presents Carmen Borrego, Miguel Poveda i el Maestro Joao. Però, sens dubte, la que no podia faltar era la persona més important de la seva vida. Fidel Albiac en va estar en tot moment pendent i van protagonitzar un apassionat petó.

La seva família no mediàtica no la va voler deixar sola. Sempre es desfà en elogis cap a ells. I més en un dia que quedarà per sempre en el record.

Rocío Carrasco va aconseguir el que volia

Rocío Carrasco havia assegurat des del primer moment que no tenia previst convidar ningú de la seva família. Això incloïa els Mohedano, però també els seus germans o el vidu de la cantant. Cap d'ells no es va acostar fins a Chipiona coneixedors que no serien ben rebuts.

A més dels seus amics, també va sentir la calor de la gent del poble. Feia molt de temps que no el trepitjava i això el va fer mirar enrere i recordar els bons moments viscuts.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel va estar molt pendent de Rocío | Europa Press

El museu se situa en un dels edificis del Palau de Fires i Congressos del municipi. Allà es reuneixen objectes personals, vestits i un piano de cua que tenia a Yerbabuena. També hi ha una rèplica del monument de la cantant, a més del mític Mercedes descapotable que tenia.

Rocío Carrasco es va mostrar molt emocionada. Per fi respira alleujada després de complir el somni de la seva mare.