Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro confirma el que tots amaguen sobre el fosc negoci de Belén Esteban

Víctor Janeiro ha descobert que el que explica la seva excunyada no és cert

Víctor Janeiro va ser una de les cares més mediàtiques de la seva família, però fa temps es va adonar que el millor per a ell era retirar-se del focus. Des d'aleshores, Belén Esteban ha guanyat molt de terreny, tant, que ha muntat un negoci fora de la pantalla petita. La 'princesa del pueblo' presumeix de tenir una empresa d'alimentació amb diversos camions i productes amb èxit, però hi ha alguna cosa que no té present.

Víctor Janeiro sempre ha sospitat que els rumors podrien ser certs, però va optar per retirar-se de primera línia i ha de ser conseqüent. Mai no ha parlat sobre Sabores de la Esteban, l'empresa de la seva antiga cunyada, però és evident que té una opinió sobre això. La col·laboradora va assegurar al programa La Resistencia que havia invertit el seu patrimoni en camions, però no és cert.

Imatge de Belén Esteban.
Víctor Janeiro prefereix no tenir problemes amb Belén Esteban | TELECINCO

Belén Esteban, segons informa la revista Lecturas, no té cap vehicle a disposició exclusiva del seu negoci, no són de la seva propietat. L'escàndol no ha acabat així, ja que el portal El Televisero ha continuat investigant i s'ha adonat d'una cosa sorprenent. Els productes que ven l'ex de Jesulín, seguint les dades de l'OCU, no són de tanta qualitat com sembla.

Víctor ha confirmat el que els companys de la seva excunyada han amagat durant tant de temps: Sabores de la Esteban amaga algunes coses. Les xarxes socials són un reflex fidel del descontentament del públic, ja que molts usuaris critiquen els alts preus de l'empresa. És cert que està tenint una certa repercussió, però les valoracions que ha rebut no són bones.

Feia molt de temps que no apareixia a un programa de Telecinco i s'ha animat a participar a Déjate Querer . Els espectadors l'han rebut amb els braços oberts i no seria estrany que continués col·laborant amb la cadena de manera esporàdica. No acceptarà un lloc fix, però sí que estaria disposat a aparèixer en espais que el facin sentir-se còmode.

Víctor Janeiro sap quin és el secret de Belén

Víctor sempre va tenir bona relació amb la dona de Miguel Marcos, tot i que fa temps que no té contacte amb ella. La darrera notícia que ha rebut no és bona: un portal ha fet públic el costat més fosc del seu negoci d'alimentació. Concretament, s'ha centrat en el salmorejo, ja que suposadament és el producte que més controvèrsia ha generat.

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote a 'Déjate querer'
Víctor Janeiro ha reaparegut al costat de la seva dona a Telecinco | Telecinco

«L'OCU no ha posicionat gaire bé el producte i l'ha qualificat amb 61 punts, això vol dir que el consideren de qualitat mitjana. El seu preu és molt més elevat que el d'alguns que es troben al top 10 del rànquing». Aquesta informació publicada a El Televisero ha fet molt de mal a la col·laboradora, que no travessa el seu millor moment.

Janeiro és conscient del que ha patit Belén al costat de la seva família, però ell mai no ha tingut cap problema amb ella. Quan la mare d'Andreita va trencar amb Jesulín de Ubrique es va passejar per una infinitat de platós, però mai no va parlar malament del seu cunyat. El marit de Beatriz Trapote s'ha guanyat el respecte del públic, ja que ha demostrat que no depèn del clan.

Víctor Janeiro reapareix i aclareix els seus sentiments

Víctor ha confirmat les sospites gràcies a l'examen que l'OCU ha fet dels productes de Belén Esteban. Tot i això, no ha reaparegut a Telecinco per parlar d'aquest tema, ho ha fet per deixar clar el que sent per la seva dona. Beatriz Trapote va rebre moltes crítiques en el passat, però el temps ha demostrat que és una persona irreprotxable.

La mare d'Andreíta tindrà l'oportunitat de retrobar-se amb el torero a través de la pantalla petita, sempre li ha tingut afecte. Recordem que Belén està travessant unes circumstàncies especials i que qualsevol informació podria desestabilitzar-la. També és veritat que la seva empresa té molts adeptes, persones que aposten per la seva qualitat i que estan disposades a pagar qualsevol preu.