Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David descobreix què passa amb l'embaràs i les llàgrimes ho expliquen tot

Antonio David Flores ha pres una decisió sense tornada

Antonio David Flores va abandonar els mitjans de comunicació quan la seva primera exdona, Rocío Carrasco, va protagonitzar un documental a Telecinco. El va acusar de tenir un comportament inadmissible i des de llavors són pocs els periodistes que gosen donar-li veu. Tot i això, ell ha trobat una finestra on poder expressar-se sense embuts: té un canal de vídeos a Youtube.

Antonio David Flores ha escoltat Rociíto parlar de l'embaràs de Raquel Mosquera, vídua del boxejador Pedro Carrasco. Assegura que el seu pare «es va penedir» d'haver conegut la perruquera, per això mai va tenir fills amb ella. Ara, aquesta versió fa un gir de 180 graus a la història perquè tothom pensava que el matrimoni era perfecte.

Imatge de Raquel Mosquera plorant.
Antonio David Flores coneix la veritat de primera mà | Telecinco

Antonio David ha tingut oportunitat de veure el nou programa de Rocío, un documental que desemmascara els seus enemics. Raquel ha estat molt de temps parlant de Carrasco, i ara li toca respondre i aportar proves. La filla de Rocío Jurado assegura que els seus pares van morir enamorats, així que Mosquera queda fora de la vida del boxejador.

Antonio David ha descobert, segons la versió de la seva exdona, que Raquel mai es va quedar embarassada de Pedro Carrasco a consciència. Suposadament, l'esportista no estava preparat per ampliar la família perquè sempre es va sentir atret per Rocío Jurado. Així, assegura que el matrimoni es va trencar perquè Amador Mohedano no va jugar net, però que sempre hi va haver molt d'amor.

Flores s'ha convertit en el gran aliat dels detractors de Rociíto, per això té tanta relació amb Raquel Mosquera. La col·laboradora de Viva la Vida està perduda perquè no sap com defensar-se i el seu estat anímic no és el més recomanable. I és que en el passat va tenir una sèrie de problemes i ha de ser prudent per no tenir més recaigudes.

Antonio David Flores ja ha pres partit

Antonio David, igual que gran part del públic, ha empatitzat amb la vídua de Pedro Carrasco perquè les seves llàgrimes ho expliquen tot. Ha promès plorant que sempre va estar molt enamorada del seu marit i que formaven una parella perfecta. De fet, molts periodistes avalen aquesta teoria i asseguren que el boxejador sentia passió per Raquel, encara que la seva filla ho negui.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores ha optat per agafar distància | GTRES

Flores potser sap la veritable raó per la qual Raquel Mosquera no va tenir descendència amb Pedro i és possible que aviat surti a la llum. La perruquera, amb un plor incansable, va prometre que el seu marit sempre en va estar enamorat, no de Rocío Jurado. No va explicar per què van decidir no tenir fills, però tot fa pensar que parlarà del tema a Viva la Vida.

Rociíto no perdona la seva antiga madrastra que l'acusés de ser responsable de la mort de Pedro. La col·laboradora va assegurar que el boxejador va morir poc després de discutir amb la seva filla, insinuant que la discussió va ser el que li va causar l'infart. «Cal ser roín per fer servir aquesta conversa i aquell moment per dir tot el contrari i culpar-me a mi de la mort del meu pare», s'expressava Rocío.

Antonio David Flores està en una situació delicada

Antonio David va viure amb la seva exdona moltes coses i és possible que comprengui el seu dolor, però mai hi empatitzarà en públic. Mantenen una guerra des de fa anys i cap dels dos es permet dir res de bo de l'altre. Ni tan sols han aconseguit arribar a un acord pel bé dels fills que tenen en comú, que estan patint massa.

Flores ha demostrat que moltes acusacions que ha rebut no són certes, per això cada cop té més suport per part del públic. S'ha convertit en una cara influent i és possible que desveli el que sap sobre l'embaràs fallit de Raquel Mosquera. Els espectadors volen saber per què la perruquera no va tenir fills amb el seu marit si tots dos estaven tan enamorats.