Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac descobreix que l'han desobeït per contactar amb Rocío Flores

Fidel Albiac sempre ha mirat pels interessos de la seva dona

Fidel Albiac ha estat molt de temps a l'ombra i per fi ha ocupat un paper protagonista per deixar clar com és en realitat. Els detractors de la seva dona l'han acusat d'estar aprofitant-se dels problemes familiars, però no és cert. Sempre ha intentat que Rociíto estigui bé, de fet, va evitar que una situació molt dura tingués un final fatídic.

Fidel Albiac va gaudir d'una bona relació amb Rocío Flores fins al 2012, just quan mare i filla van tenir una forta discussió. Des de llavors tot el que en sap d'ella és a través dels mitjans, però s'ha esforçat molt per protegir-la. Els fans de Carrasco, coneguts com a «marea rosa», han revelat que Rociíto i el seu marit volen deixar a la influencer al marge de tot.

Primer pla de Rocío Flores.
Fidel Albiac sap que la filla de Rociíto no està passant per un bon moment. | Europa Press
 

Fidel sap perfectament que la situació és delicada, per això no vol que els seguidors de la seva dona li donin peix al gat. Tot i això, algú ha incomplert les seves normes després de contactar amb Rocío Flores de matinada. La col·laboradora no vol continuar aguantant i ha denunciat la pressió que està vivint a les seves xarxes socials.

«Estar adormida, despertar-me i veure que algú que no conec es dedica a enviar-me fotos i a escriure'm per WhatsApp». Rocío ha explicat que un fan de Carrasco li ha enviat una foto de Rociíto a la inauguració del museu de 'La más grande'. Aquesta imatge anava acompanyada d'un text gens afectuós: «Valora el que tens».

Fidel ha fet l'impossible per controlar el públic, tant ell com la seva dona, però és impossible mantenir la marea rosa en silenci. Són moltes persones i no totes tenen la mateixa sensibilitat, encara que també hi ha qui li ha retret aquesta conducta. La neta de Rocío Jurado rep trucades en número ocult, una cosa que Rociíto ha intentat evitar per tots els mitjans.

Fidel Albiac respecta i protegeix Rocío Flores

Fidel s'ha adonat que els fans de la seva dona estan incomplint les ordres que van donar quan Carrasco va començar a treballar a Telecinco. El documental Contar la verdad para seguir viva no va deixar en bon lloc Rocío, però Rociíto sempre ha defensat el mateix. Assegura que la seva filla és una persona noble, simplement està influïda per agents externs.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac va tenir una connexió estupenda amb Rocío Flores. | GTRES
 

Albiac, com la resta de seguidors de la influencer, ha tingut oportunitat de descobrir què està passant. «No sé fins on pot arribar la maldat de la gent i l'avorriment, probablement aquesta persona estigui feliç, però ja és massa». La filla d'Antonio David està desesperada i ha compartit el problema perquè el públic l'ajudi a buscar una solució.

L'advocat entén que Rocío no ho estigui passant bé, de fet, ell mai no ha respost als atacs que ha rebut per part seva. S'ha limitat a guardar silenci perquè sap que entrar al joc només suposaria augmentar la tensió familiar. En contra del que s'ha explicat, Albiac i Carrasco han intentat protegir els interessos de la jove Flores.

Fidel Albiac descobreix que la trucada s'ha produït

Fidel ha vist que Rocío Flores ha aportat proves: ha publicat una imatge que demostra que no deixa de rebre trucades. La persona que es posa en contacte amb ella no dona la cara, ho fa a través d'un número ocult. La col·laboradora està farta de guardar silenci i vol deixar clar que ella tampoc no ho està passant bé.

Albiac s'ha convertit en una de les cares més estimades del moment, ja que el públic s'ha adonat de les seves veritables intencions. Sempre ha estat al marge i mai s'ha aprofitat de la fama de la seva dona, una cosa que sí que han fet altres persones. Ell és advocat i prefereix guanyar diners amb la seva feina, no necessita els cognoms de Rociíto.