Imatge de Georgina Rodríguez

La germana de Georgina Rodríguez explica el seu dolorós passat

Georgina Rodríguez està molt orgullosa de tot allò que la seva germana ha aconseguit superar

Georgina Rodríguez no ha pogut evitar emocionar-se després de la darrera publicació que ha compartit la seva germana, Ivana Rodríguez, a les seves xarxes socials. I és que, després de com va passar de malament en el passat, aquesta jove ha volgut compartir amb els seus seguidors la seva dura lluita contra la seva malaltia.

Amb el mundial de futbol ja finalitzat, i després del disgust que es va endur Cristiano Ronaldo per la sortida d'aquest important torneig, tots els focus s'han tornat a posar sobre aquesta coneguda família.

Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez no esperava que la seva germana tingués prou valor per explicar-ho| GTRES

El 16 de desembre passat, Georgina es va quedar sense paraules després de veure l'última publicació que la seva estimada germana havia publicat al seu perfil d'Instagram.

Però el que veritablement va deixar-la sense paraules, van ser les reflexions que Ivana va escriure a la descripció. I és que, sense pensar-s'ho dues vegades, va compartir amb tots els seguidors la seva dura lluita contra l'obesitat.

Georgina Rodríguez n'està molt orgullosa

La germana de Georgina Rodríguez ha volgut enviar «un missatge d'ànim» a tots aquells que estan passant per «un moment difícil» a les seves vides.

«Ànim. Força. Coratge. Poseu-li ganes al que vulgueu canviar. No només per estètica, per salut. No només per salut física, sinó mental», ha escrit Ivana, abans d'apuntar amb el dit a una de les principals causes de mort a la societat: l'obesitat.

Imatge de Gerogina Rodríguez amb la seva germana Ivana durant un partit
Georgina Rodríguez sap com ha sigut de complicat per a Ivana | Xarxes Socials

I és que, ningú millor que ella sap com és de complicat viure dia a dia amb aquest trastorn de l'alimentació. Tal com es pot veure a les dues imatges que ha compartit al seu perfil d'Instagram, avui dia gaudeix d'una molt bona salut, però això no va ser sempre així.

Gràcies a la comparativa d'aquestes dues instantànies, podem apreciar el gran canvi que ha experimentat el seu cos en aquests mesos. Actualment, la germana de Georgina és conscient de les conseqüències que una mala alimentació pot tenir a les nostres vides.

Entre altres coses, l'obesitat et pot provocar diverses malalties com a «accidents cerebrovasculars, diabetis, infarts o hipertensió crònica». I encara que també pot afectar, i molt, la nostra salut mental, provocant «depressió o suïcidis».

Per això, la 'influencer' considera que «hem d'educar els nostres fills i les noves generacions» perquè cuidin tant el cos com la ment, i els hem de guiar «a buscar la salut, l'equilibri».

Per conscienciar totes les persones que es trobin en una situació similar a la seva, la germana de Georgina Rodríguez no ha tingut cap mena de problema a compartir la seva experiència personal amb el sobrepès.

«A la imatge de l'esquerra estic embarassada de només 6 mesos, era estiu, i ja havia engreixat gairebé 20 kg…», ha relatat Ivana. «Si estàs embarassada i et passa això, busca un bon nutricionista. Jo vaig acabar l'embaràs amb principi de preeclàmpsia i és molt perillós», prosseguia explicant.

En canvi, a l'altra foto podem veure una dona totalment diferent. «A la imatge de la dreta [Qatar] estic en ple postpart, recuperant-me a poc a poc».

Pla de perfil d'Ivana Rodríguez durant un viatge en avió
Ivana Rodríguez és una dona nova | Instagram

I, malgrat que ja «ha passat un any» d'aquesta imatge, sap que «encara queda molta feina per fer». «Estic encaminada i orgullosa dels meus èxits», ha assegurat la germana de Georgina Rodríguez a continuació.

Tot i que li agradaria «poder ajudar tots els que em seguiu», ha deixat molt clar que «si tens problemes com l'anorèxia o bulímia, no vull que segueixis els meus passos». En aquests casos, Ivana Rodríguez recomana que «el millor seria tractar-te amb un psicòleg i psiquiatre».

Per finalitzar aquestes reflexions, la 'influencer' ha volgut deixar molt clar com és d'important cuidar el nostre cos, ja que «només en tenim un i ens acompanyarà fins a la mort».

«El cos humà és meravellós, però cal tenir-ne cura. És el recipient de la nostra vida», ha finalitzat la germana de Georgina Rodríguez, i ha provocat una forta reacció per part dels seus seguidors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp