Primer pla d'Alejandro Sanz amb la mirada perduda

Alejandro Sanz, trencat per la mort que no pot superar

El cantant s'ha volgut recordar del seu amic el dia de l'aniversari de la seva mort

Alejandro Sanz s'ha mostrat completament enfonsat per una mort que li toca de ben a prop, la d'un amic i una persona molt admirada, tant per ell com per moltes altres persones.

Sanz és un dels cantants espanyols més importants a l'àmbit internacional. Ha portat la seva música per tot el món i, pel camí, ha fet grans amistats, la música l'hi ha portat.

Una de les persones que més l'ha marcat va morir fa vuit anys, i amb motiu de l'aniversari de la mort, Alejandro Sanz s'ha trencat. Així ho ha mostrat a les seves xarxes socials, on no s'ha volgut amagar, sinó tot al contrari.

Alejandro Sanz
Alejandro Sanz s'ha obert a canal | GTRES

El cantant ha reconegut els seus sentiments respecte a l'emotiu dia: « Estic al meu estudi sol, plorant pel meu Paco de Lucía».

Paco de Lucía va morir ja fa vuit anys

El mític guitarrista ens va deixar fa vuit anys, i ahir va haver fet 75 anys. Davant d'aquest dia tan especial, Alejandro Sanz no ho va dubtar i va publicar un emotiu vídeo que demostra l'especial relació que tenien.

I és que Paco de Lucía va deixar empremta a Alejandro Sanz. Junts van viure molts moments i quan van col·laborar ho van fer en una cançó homenatge al geni de la guitarra, cosa que demostra la gran admiració que sentia Alejandro pel guitarrista.

Així, el dia que hagués estat el 75 aniversari de l'artista, Sanz ha volgut felicitar el mestre amb un vídeo molt emotiu.

«Felicitats... No saps com m'agradaria que estiguessis aquí i poder celebrar aquest aniversari amb tu», començava dient Alejandro Sanz. I és que la relació que els unia era molt especial.

«Et trobo molt a faltar. Em faltes molt perquè sempre podia comptar amb tu per parlar de les meves coses, pel que fes falta», explica Sanz al seu text.

Paco de Lucía
Paco de Lucía va deixar empremta en moltes persones | Europa Press

«Volia agrair-te en el teu aniversari tot el bo que has fet per mi, per descomptat també pel flamenc, per la música, però personalment el que em vas fer a mi, el que vas deixar al meu cor i els ensenyaments que em vas regalar. Però encara així et segueixo trobant a faltar», deia emocionat l'artista.

Sens dubte, un preciós homenatge que no s'acabava aquí. I és que hores després, ja de matinada, el cantant semblava que no es podia treure del cap el seu amic. Publicava un emotiu missatge, reconeixent que Paco de Lucía segueix molt present en ell.

«Estic al meu estudi sol, plorant pel meu Paco de Lucía. Com si m'hagués travessat una galàxia de buits», publicava també el cantant.

A aquest sentit missatge responien moltes persones amb missatges similars, i és que l'artista va deixar empremta en una gran quantitat de persones.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp