Primer pla de Rocío Flores seriosa i mirant a càmera.

Rocío Flores revela, per fi, si encara té nòvio

Rocío Flores deixa els seus seguidors amb la boca oberta

Rocío Flores ha aclarit als seus seguidors d'Instagram en quin punt es troba la seva relació amb Manuel Bedmar. La filla d'Antonio David va viure una crisi sense precedents amb el malagueny que va estar a punt de posar fi al seu idil·li. Els rumors sobre una possible infidelitat van deixar Rocío molt afectada i tots es temien el pitjor.

La 'influencer' va intentar per tots els mitjans mantenir la seva vida tan allunyada com fos possible del focus mediàtic, però li va ser impossible. Tots es feien ressò de la noia que hauria suplantat el lloc de Rocío i la parella va intentar suportar el temporal com va poder.

Rocío Flores aclareix si segueix amb el seu xicot

La neta de 'La Más Grande' continua apartada completament de la televisió. La seva negativa a pronunciar-se sobre els problemes familiars va fer que la seva presència als platós fos innecessària. Tampoc no va voler parlar sobre la crisi de parella amb Manuel arran de testimonis de joves que afirmaven que havien tingut un afer amb el malagueny.

A conseqüència d'això, va decidir centrar-se en la seva carrera com 'influencer' i deixar de banda els seus projectes televisius. Però no ha deixat d'assistir a actes públics, on ha arribat a coincidir amb la xicota del seu pare, un fet que donava lloc a un moment força incòmode en ple directe.

Foto de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar caminant pel carrer.
Rocío Flores i el seu xicot han tingut diverses crisis de parella. | Europa Press
 

Rocío Flores es manté activa a les seves xarxes socials, compartint amb els seus més de 700.000 seguidors el seu dia a dia. Hi publicita algunes marques, així com presumeix de com és la seva relaxada vida a Màlaga.

En una de les seves últimes publicacions, Rocío ha confirmat que continua vivint amb Manuel. Ho feia compartint una de les habilitats del malagueny com a xef, cuinant un exquisit plat per a la seva xicota.

Captura d'una story de Rocío Flores amb Manuel Bedmar cuinant.
Rocío Flores presumeix de xicot a les xarxes. | Instagram @rotrece
 

«El meu xef preferit», escrivia al costat de la story, on es veu Manuel entre els fogons. Pel que sembla, tots dos han aconseguit superar la crisi que amenaçava la parella i segueixen tan bé com al principi.

L'última crisi que es va fer pública va sorgir el mes d'agost passat, quan el jove va publicar una frase a les seves xarxes que feia olor de ruptura.

Cansat del ritme frenètic de Rocío, Manuel havia de fer front a un problema de salut completament sol. «Una persona que et cuidi quan estiguis malament, que miri per tu, no que estigui tot el dia de festa cap amunt i cap avall», va publicar.

Rocío Flores i Manuel segueixen junts

El missatge del xicot de Rocío Flores feia pensar que aquest havia arribat al seu límit amb el nivell de vida de la 'influencer'. Aquells dies, la filla d'Antonio David havia passat uns dies amb la seva tia Gloria mentre Manuel es quedava a casa. «Per festes qualsevol persona val», va afegir el malagueny, visiblement molest amb les absències de la noia.

El missatge va fer parlar molt i els mitjans es van fer ressò d'allò que semblava una possible ruptura de la parella. Va ser Gloria qui va sortir a afirmar al plató de Ya es verano que la seva neboda i Manuel «estan junts».

Uns mesos després d'aquella publicació, era Rocío qui confirmava que seguia amb el malagueny. No només continuen vivint junts i enamorats, sinó que la filla d'Antonio David confia plenament en ell.

Foto de Rocío Flores i Manuel Bedmar abraçats i mirant a càmera.
Rocío Flores i Manuel continuen tan enamorats com el primer dia. | INSTAGRAM @manuelbedmar14
 

De fet, mentre ella era a Madrid complint amb els seus compromisos professionals, Manuel va passar la tarda amb el seu cunyat David. Una foto dels dos junts amb què evidenciava la bona relació que té amb el germà de Rocío.

Tots dos es porten molt bé i per a la neta de la de Chipiona és un alleugeriment poder comptar amb Manuel per tenir cura del seu germà. Sens dubte, la relació està més que consolidada i potser l'any vinent es podrà fer realitat el desig de Rocío de passar per l'altar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp