Primer pla de María José Campanario

María José Campanario, sense paraules en escoltar el seu cunyat

La dona de Jesulín de Ubrique se sorprèn davant de la situació

María José Campanario està centrada a cuidar-se i també a fer el mateix amb el seu fill petit, l'Hugo. Tanmateix, segur que ha trobat temps per veure el pas del seu cunyat Víctor Janeiro a Pesadilla en el Paraíso, el 'reality' de Telecinco. I encara més, segur que està molt contenta que s'hagi convertit en el flamant guanyador de l'edició.

Però, malgrat això, el que possiblement no li ha agradat a Campanario és que Víctor ha tingut un gest d'afecte cap a Belén Esteban. Així és, ja que no ha dubtat a agrair-li que li hagi donat suport públicament.

D'aquesta manera, María José Campanario ha vist que Víctor Janeiro ha acostat postures amb la mare de la primera filla del seu marit, famosa amb qui l'odontòloga ha tingut més d'una topada.

María José Campanario, perplexa davant les declaracions

María José Campanario possiblement haurà seguit atentament el concurs del menor de la família Janeiro. Un format en què s'ha mantingut allunyat de les polèmiques i on s'ha centrat a treballar. Tot i que, per descomptat, també ha donat declaracions 'sucoses', com les referents als seus germans.

La mare de Julia Janeiro és conscient que el seu bon tarannà i el fet de no haver entrat en baralles ha fet que Víctor es proclami guanyador. Motiu pel qual estarà ben feliç, tant per ell com per tota la família, que segur que ho celebrarà com es mereix.

Això sí, la raó per la qual María José estaria disgustada amb el germà de Jesulín seria per allò que aquest mateix ha dit després del seu triomf. En concret, el que ha fet és recordar-se'n de qui va ser la seva excunyada, Belén Esteban, donant-li les gràcies pel seu suport.

I és, aquests dies a Sálvame, la col·laboradora no ha dubtat a promocionar-lo perquè fos el triomfador del 'reality'. Per això, li van preguntar a Janeiro pel suport de la col·laboradora. Sobre això, ha dit: «La veritat és que li ho agraeixo, perquè tot el suport sempre serveix. Si és així, li envio un petó fort i agraït sempre».

Foto de Víctor Janeiro a 'Pesadilla en el paraíso'
María José Campanario ha estat testimoni del gest d'afecte | Mediaset

Maria José Campanario descobreix les intencions de Víctor

María José Campanario, si ha vist l'esmentada entrevista al seu cunyat, haurà escoltat que ha parlat a més positivament del seu pas per Pesadilla en el Paraíso. I ho ha fet dient: «L'experiència ha estat molt bona. M'emporto moments molt bons amb els meus companys, m'han respectat i he pogut conviure amb tots».

«Al final, en definitiva, he fet el que s'espera d'un 'reality', que és poder suportar-ho. No m'imaginava mai que el guanyaria, simplement m'he comportat com jo soc i mira fins on he arribat. Així que me'n vaig molt agraït i amb l'afecte de molts companys», explica.

Així mateix, ha afegit: «Només em queda donar les gràcies a tota la gent que m'ha donat suport i que m'ha votat. Gràcies a ells soc aquí».

Victor Janeiro guanya de 'Pesadilla en el Paraíso'
María José Campanario sap que Víctor està molt feliç amb la seva participació en el concurs | TELECINCO

En aquest punt, María José Campanario ha vist que ell ha volgut destacar el paper que ha fet la seva dona, Beatriz Trapote, com la seva defensora. En aquest sentit, ha afirmat amb rotunditat: «M'ha defensat molt bé i està molt maca. Era molt de temps fora ja de casa i tenia moltes ganes de retrobar-m'hi».

La parella de Jesulín ara estarà esperant que Víctor torni a 'El Bosque' perquè tota la família s'hi retrobi. Una cosa que ell desitja molt, com ha reconegut: «Aquest Nadal el passaré amb els meus nens i amb els meus nebots, és clar. Ja tinc moltes ganes de veure els petits».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp