Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Terradillos somrient a càmera

Ana Terradillos decideix publicar la foto del seu xicot i tots es fixen en el mateix

Ana Terradillos fa el pas i es mostra amb la seva parella

Ana Terradillos s'ha guanyat a pols el seu forat a la petita pantalla, aquest estiu es va posar al capdavant d'El Programa de Ana Rosa , on va demostrar la seva gran professionalitat a la televisió. Ara, la periodista ha aconseguit instal·lar-se a Cuatro al Dia, on recull grans èxits.

La presentadora sempre ha intentat mantenir la vida personal allunyada de la pública. Tot i això, en els últims temps, Ana ha decidit obrir-se més amb el públic. La periodista parlava una mica més sobre el costat més desconegut i publicava una fotografia on mostrava amb qui comparteix la seva vida.

Tot i que la periodista no està casada, Ana es dirigeix a Jorge Alcolea com el seu marit. A més, tots dos comparteixen moltes inquietuds i hobbies.

Ana Terradillos i la entranyable fotografia amb la parella

Ana Terradillos porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació des que va iniciar el seu camí al món del periodisme. Tot i això, ha estat la televisió el que li ha donat la popularitat i l'ha col·locat de ple al centre de l'ull públic. La presentadora ocupava un lloc importantíssim substituint Ana Rosa durant l'estiu.

Ana va confessar per a Diez Minutos que va ser tot un privilegi substituir 'la reina dels matins' i que sempre estarà agraïda per l'oportunitat:

«Em va fer respecte substituir 'La reina dels matins', un repte enorme, tenint en ment que estava malalta i que volíem que tornés, això significava que estava bé. Sempre li estaré agraïda per donar-me l'oportunitat», confessa per al mitjà esmentat anteriorment.

Ana Terradillos
Ana Terradillos està vivint un gran moment a nivell personal i professional | MEDIASET

En aquesta mateixa publicació, va parlar sobre com va ser d'important la seva parella durant aquest temps, ja que ell sempre hi ha estat per recolzar-la. Ana Terradillos es va aventurar a parlar una mica més sobre ell:

«Ell és galerista d'art, una persona a qui encanta el món del periodisme. Està molt orgullós del que faig, i jo del que fa ell. Resulta un suport fonamental en moments complicats, m'ajuda molt i estic molt contenta amb ell», confessava.

Jorge fa dècades consagrades al món de l'art i és propietari d'una de les galeries d'art més prestigioses de Barcelona.

Ara, una emotiva fotografia publicada a les xarxes socials, on es veu Ana al costat de Jorge, ha donat una mica de llum sobre la relació de la parella. Els usuaris no han pogut deixar passar gaire detall.

A la fotografia es pot veure com la parella d'Ana manté una fantàstica relació amb la família de la periodista. Això ha estat una cosa que no ha passat desapercebuda pels seguidors de la periodista.

Ana Terradillos i la seva familia
Ana Terradillos mostra la gran complicitat que té la parella amb la família | INSTAGRAM @ANA_TERRADILLOS

Ana Terradillos, molt enamorada de Jorge Alcolea

Encara que la periodista és molt concisa a l'hora de parlar de la seva vida privada, la veritat és que cada vegada que en parla només té paraules d'afecte i amor.

Ana està vivint un moment professional fantàstic, després de renovar el seu contracte de llarga durada amb Mediaset, la periodista afronta un 2023 ple de projectes. Però com que ella mateixa ha confessat, tot això no valdria la pena si no tingués l'home de la seva vida al seu costat:

«El fet que visqui un moment professional molt bo, i a sobre amb tots ells, és una victòria. A més, estic acompanyada per una persona meravellosa que em recolza, el meu marit», confessava la presentadora de Cuatro al dia. El galerista és un dels pilars fonamentals a la vida d'Ana Terradillos.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp