Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de José Ortega Cano.

El fill petit de José Ortega Cano ja coneix a la nova dona que entra a casa seva

José Ortega Cano fa dies que acapara titulars

Quan es va conèixer que el divorci ja estava pactat, José Ortega Cano va saber que el que vindria no seria fàcil. El torero intenta fer una vida normal en què ha tornat a sortir i a compartir molt bons moments amb la seva germana i el seu cunyat Aniceto. Entre aquests plans hi havia una cantant amb què les suposicions no han fet més que créixer.

Des que Ana María Aldón ja no és a les seves vides, a José Ortega Cano se'l veu sortir més, quedar amb el seu cunyat i amb altres amistats. És d'una d'aquestes amistats d'on sorgeixen tots els rumors que tornen a enfrontar-se a l'opinió pública.

Imatge d'Ortega Cano amb el seu cunyat Ancieto
José Ortega Cano valora molt l'amistat amb el seu cunyat Aniceto | Europa Press

José Ortega Cano fa una proposta molt especial a aquesta amiga segons Antonio Rossi

En efecte, la seva amiga especial és la cantant Isabel Luna. Els primers rumors van arribar quan tots dos es van veure a la sala Giralda de Madrid a finals de novembre. José Ortega Cano sabia que ella hi cantava i no va perdre l'oportunitat d'anar a visitar la seva gran amiga juntament amb la seva germana i cunyat.

Com ja es va conèixer quan van sortir aquestes primeres xerrameques, José Ortega Cano i Isabel Luna es coneixen des de fa moltíssims anys. Tants, que ella va assistir amb el seu ja difunt marit al casament de Rocío Jurado amb ell i a la de Rociíto posteriorment.

Però, ara tots dos estan solters i podrien fer el que volguessin. És per aquesta simple raó per la qual es deslliguen les xerrameques.

Després de diverses suposicions, Isabel Luna va atendre la premsa i ho va desmentir tot perquè no hi hagués cap dubte. Pocs dies després de la seva trobada en aquella sala, la cantant va assegurar que «no hi ha romanç, el senyor Ortega no em fa ullets. És el meu company, el padrí del meu fill i sobra la resta, no hi ha recorregut a la història».

Foto d'Isabel Luna i José Ortega Cano.
Ortega Cano amb Isabel Luna a la sala madrilenya 'La Giralda' a finals de novembre | Mediaset

Simplement va explicar que eren dos amics passant-s'ho bé i que ella s'alegrava de veure'l «absolutament feliç. Va passar una nit de gaudi total, amb la seva família, encantat de la vida. Ha de passar moltes nits i moments així, saber envoltar-se, no pujar a els trens amb gent estranya».

Ara s'ha conegut una nova actualització en aquesta història. I és que José Ortega Cano, segons ha avançat Antonio Rossi a El programa de Ana Rosa, hauria demanat a Isabel Luna que cantés en la inauguració del seu museu.

«Els seguirem veient junts, entre altres coses perquè Ortega Cano li ha demanat que sigui ella l'encarregada de cantar a la inauguració del seu museu. El que obre a San Sebastian de los Reyes. Ella ha acceptat», ha explicat el periodista. Rossi.

Ara tots dos han tornat a acaparar portades quan s'ha conegut que José Ortega Cano ha quedat amb ella tot sol per anar a dinar i fer-li un tour privat pel museu.

José Ortega Cano coneix les seves noves declaracions

Mentre que José Ortega Cano i Ana María Aldón no han volgut donar cap declaració sobre el tema, Isabel Luna es mostra molt amigable amb la premsa.

Foto d'Isabel Luna.
José Ortega Cano és conscient que ella ha tornat a parlar amb la premsa | Twitter: @isabelluna4

La cantant ha respost per fer callar rumors. «Amics i companys, d'acord? Sense dret a fregament», contestava seriosament l'artista.

En aquestes declaracions, Luna també va parlar de la hipnosi per la qual va passar Ana María a Fiesta. «Per a la tele està molt bé, jo és que en aquestes coses no he cregut mai gaire, fixa't».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp