Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letícia Ortiz.

Revelen el vici més desconegut de Letícia que ningú hagués sospitat

Letícia té un menjar preferit

Letícia és una de les persones més conegudes al nostre país perquè és la reina d'Espanya. Això, però, porta certes conseqüències per a ella, ja que provoca que tothom vulgui saber més coses de com és.

Se'n coneixen moltes coses, com ara la seva afició per l'escalada o la jardineria, la seva obsessió amb cuidar el seu físic o alguns dels seus aliments preferits. També, abans de ser reina va treballar en periodisme i és una d'aquelles dones amb les idees ben clares.

Tot això són aspectes força generals de la seva vida i la seva persona: la veritat és que pocs detalls més es coneixen sobre Letícia. Tanmateix, cal dir que ara n'ha sortit un nou a la llum.

Letícia obsessionada amb una versió peculiar de les típiques croquetes

Gràcies al seu cosí sabem, per exemple, que a la dona de Felip VI li encanta la sopa de bleda. David Rocasolano va explicar que, de petit, ell anomenava 'la cova de les bledes' a la casa de Letícia i els seus pares. «Exagero només una mica si afirmo que allà s'esmorzava, es menjava i se sopava un plat de bledes cada dia», revelava.

No obstant això, les bledes no són el plat favorit de Letícia. Segons han comentat fonts properes a palau, l'obsessió culinària de la mare d'Elionor són les croquetes. En concret, hi ha un tipus de croqueta molt estranya que la torna boja.

Letícia
Letícia amaga molts secrets. | GTRES

Això ho sabem gràcies a una publicació de la revista ¡Hola!, que revelava un dels racons gastronòmics preferits de la dona de Felip. A Letícia li encanta fer escapades al barri madrileny de Malasaña per satisfer el seu paladar. Un dels seus llocs preferits és La Gastro, del cuiner Chema Soler. Aquest restaurant, especialitzat en croquetes, fa les delícies de la reina. Segons expliquen, li encanten les croquetes de carrabiner, de sípia i unes realment sorprenents: les croquetes de magdalena.

El vici de la reina Letícia són aquestes croquetes dolces, que s'arrebossen amb galetes Maria i que es mengen acompanyades de fondue de xocolata. Un estrany menjar que torna boja la dona de Felip VI.

Per aquest curiós menjar, Letícia s'escapa de tant en tant a aquest restaurant, on ha anat sovint amb les seves amigues i, fins i tot, amb el rei. Això sí, no sabem si ho ha fet amb les filles, ja que la reina té un estricte control de l'alimentació per a elles.

És evident que la reina Letícia és una dona peculiar de la qual dia a dia es van coneixent més i més particularitats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp