Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Anne Igartiburu somrient.

Anne Igartiburu assumeix la traïció del seu gran amic en quedar-se sense Campanades

Ramón García ha defensat TVE respecte a la decisió amb la seva excompanya

Anne Igartiburu es quedarà, per primer cop en 17 anys, sense donar les Campanades. La decisió de RTVE ha estat contundent, i la bona d'Anne s'haurà de menjar el raïm des de casa seva.

Ella ha acceptat el cop i la seva reacció ha estat excel·lent. No ha dit una paraula més alta que l'altra, i ha acatat la decisió de la cadena pública sense dir ni piu.

Li ha desitjat tota la sort del món als Morancos, que ocupessin el seu lloc a la Puerta del Sol, i a la seva amiga Ana Obregón.

Ana Obregón i Anne Igartiburu
Anne Igartiburu i Ana Obregón van presentar juntes les Campanades l'any passat | GTRES

La decisió ha estat tota una sorpresa, però la seva professionalitat és fora de dubte i s'ha mostrat serena en tot moment. La notícia li ha dolgut, però no ha volgut entrar a cap guerra amb la cadena, tot i que sap que és injust.

Anne Igartiburu veu com el seu gran amic no la defensa

Però allò que menys esperava Anne han estat les paraules d'un amic. Un amb què ha presentat les Campanades, i que li ha llançat un dard enverinat a la seva amiga.

I és que el bo de Ramón García, lluny de defensar Anne Igartiburu, ha dit que «això és el procés de sempre. Ningú no és etern en res. La televisió és cíclica i alguns durem més i d'altres menys».

Imatge de Ramón García i Ibai Llanos presentant les Campanades 2022 a Twitch
Ibai Llanos va comptar amb la participació de Ramón García per presentar 'Les Campanades d'Ibai' a Twitch l'any passat | TWITCH: /IBAI

Amb aquestes paraules, Ramon sembla criticar d'alguna manera la seva sortida de la mateixa cadena de què ara ha sortit la seva amiga, però de retruc, no recolza la seva amiga Anne.

I és que Ramon sembla resignat davant la decisió de RTVE. Ho ha explicat així: «Anne ha estat moltíssims anys donant les Campanades, i si Televisió Espanyola ha decidit posar aquest any Ana Obregón amb Los Morancos, ja que els anirà bé».

Aquestes paraules l'hauran sigut com un gerro d'aigua freda a Anne, que públicament no ha volgut mostrar el seu enuig per la decisió de RTVE, però que està molesta.

I ara, a més, ha hagut d'escoltar com un amic seu no sortia a defensar-lo. S'ha resignat a dir que «així és la televisió», però no ha defensat la figura de la seva amiga.

Anne i Ramón han presentat junts les Campanades en cinc ocasions, però el 2017, el presentador del Grand Prix va deixar el seu lloc a TVE i sembla que ara es cobra venjança.

Així, aquest any, Ramón donarà el raïm amb el streamer Ibai Llanos per segon any consecutiu. Anne les veurà des de casa després de 17 anys.
Sens dubte, una de les notícies més impactants d'aquest final d'any, que ens deixa moltes sorpreses.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp