Rocío Carrasco amb un somriure

Rociíto deixa a Fidel Albiac a casa per celebrar la seva gran fita

Rocío Carrasco ho ha donat tot a la festa de Nadal dels seus amics

Fa uns dies, Rociíto abandonava al seu marit, Fidel Albiac, per una raó de pes. Però un moment! Que no s'estengui el pànic perquè les coses entre el matrimoni no poden anar millor, malgrat els rumors que han sorgit darrerament respecte que tots dos haurien posat fi a la seva història d'amor.

La veritat és que, en aquesta ocasió, la filla de Rocío Jurado ha hagut de deixar la seva parella a casa perquè havia de complir amb un important compromís. I és que fa poc, Rociíto va anar a una festa de Nadal organitzada per un cap de Telecincoque la té en molt alta estima.

L'esdeveniment que va organitzar Raúl Prieto amb el seu marit, l'arquitecte Joaquín Torres, va ser un veritable èxit, i si no que li ho diguin a la mateixa Carrasco, que va ser l'ànima de la festa.

Rocío Carrasco
Al detall com va ser la festa a la qual va assistir Rociíto | GTRES

Rociíto, de festa nadalenca amb els seus aliats

Falten pocs dies per començar definitivament les festivitats nadalenques. Per aquesta raó, és força habitual que ja per aquestes dates es comencin a celebrar sopars d'empresa i, en general, festes per estar al costat de la família i amics.

Justament, això últim ha estat el cas de la mateixa Rocío Carrasco, ja que va anar a l'esdeveniment que va organitzar el director amb el seu marit. Això sí, com és evident, no només el matrimoni va convidar la filla de 'La Jurado', sinó també molts altres rostres coneguts de la cadena de Fuencarral.

Entre tots els que van assistir a la festa nadalenca hi havia Belén Esteban, Anabel Dueñas, David Valldeperas i una de les màximes defensores de Rociíto, Carlota Corredera. L'amistat entre Rociíto i la presentadora va començar amb l'emissió de Rocío, contar la verdad para seguir viva.

I és que al llarg d'aquests dos anys la periodista ha estat tant a les bones com a les dolentes al costat de Rociíto. Sobretot, no la va deixar ni un moment sola quan Carrasco va haver de bregar constantment amb atacs cap a la seva persona arran de l'estrena dels dos documentals.

«Jo, quina nit la d'ahir a la nit. Gràcies, Raúl Prieto Gil i Joaquín Torres per ser els millors amfitrions. I als meus companys de gresca, us adoro!», escrivia a Instagram l'amiga de Rocío Carrasco amb unes fotos posant amb alguns dels convidats de la nit.

Com calia esperar, en una de les fotografies apareix la mateixa Rociíto amb un vestit fúcsia, el seu color fonamental, al costat de Corredera i Anabel Dueñas, una altra de les seves amigues.

Imatge en primer pla de Carlota Corredera amb Rocío Carrasco y Anabel Dueñas
Rocío Carrasco al costat de les seves dues fidels amigues | Instagram

Els propòsits de Rociíto per al 2023

Bé se sap que tant l'any passat com aquest han sigut un dels millors anys de Rociíto. El fet de poder treure a la llum el seu testimoni va ser clau perquè la vida de la filla de 'La Más Grande' fes un gir de 180°. Ara, la veritable pregunta és: quines intencions té per a aquest 2023?

«No tinc una meta decidida, em ve de gust veure com van venint les coses i tal com vagin venint aniré fent», començava dient Rociíto. «No m'agrada dir 'vull fer això', perquè la vida no saps mai el que et presenta», aclaria.

Això sí, té molt clar que vol seguir «envoltada de la gent de qui estic envoltada» i «continuar fent coses». De fet, tal com ha confessat ella mateixa, serà l'any que ve quan farà el salt al teatre.

«Això sí que és una cosa que tinc gravat a dins, vull seguir amb les funcions, vull seguir fent canvis dins del teatre. Vull seguir rodant amb ell, vull seguir fent el que estic fent en aquest moment amb possibilitats de fer més coses», explicava emocionada Rociíto.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp