Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama.

El vidu de Jesús Mariñas: les 4 persones que estan canviant el seu Nadal

Elio Valderrama viu el seu Nadal més complicat després de la mort de Jesús Mariñas

Jesús Mariñas ha estat un dels periodistes del cor més divertits. Per això, va aconseguir l'afecte del públic i dels seus companys. La seva mort, el mes de maig passat, va provocar una gran consternació i dolor. Però, sobretot, al seu marit, Elio Valderrama.

El vidu es troba desolat sense ell. Encara que, afortunadament, té l'afecte i el suport de molts amics. Entre aquests destaquen quatre famosos que estan fent tot el possible perquè el seu Nadal no sigui tan trist.

Jesús Mariñas ha deixat destrossat el seu marit

Qui va ser col·laborador de Tómbola ha deixat destrossat amb la seva mort el seu marit, amb qui feia més de 30 anys que tenia una relació.

Elio ha perdut el gran amor de la seva vida i això no és fàcil de superar. Tant és així que és conscient que aquest Nadal serà el més difícil dels que ha viscut fins ara.

Foto de Jesús Mariñas i el seu marit Elio Valderrama a la platja.
Jesús Mariñas i la seva parella feia més de tres dècades que estaven junts. | Xarxes Socials
 

L'absència de Mariñas, qui li ha llegat una gran herència, no és fàcil d'assimilar. Se'n recorda d'ell a cada moment i moltes vegades ho deixa clar a les xarxes socials.

Per exemple, fa uns dies va compartir la imatge de dos sants al costat d'un ram de flors. Una instantània que va acompanyar aquest text: «Jesús, avui, fill, és dia 10. On estàs, boig? Ja saps que t'estimo molt».

El vidu de Jesús Mariñas està rebent suport de grans amics

Jesús podia intuir que Elio patiria molt per la seva mort. Tot i que segur que també era conscient que no el deixava sol, que tenien uns grans amics que estarien en tot moment al seu costat. I així ha estat.

En aquest dur trànsit, el veneçolà està tenint el suport de diverses persones que es preocupen molt per ell. Per aquest motiu, el visiten i fins i tot no dubten a fer plans junts perquè surti de casa. És la manera que tenen que estigui distret i acompanyat.

Foto d'Elio Valderrama, el marit del periodista i escriptor Jesús Mariñas
El marit de Jesús Mariñas té moltes persones properes que es preocupen per ell. | Cedida
 

Mariñas sentia un gran afecte per Belén Ro i això és mutu entre ella i Valderrama. La madrilenya, encara que viu un moment complicat per les seves traïcions que han vist la llum, no el deixa mai sol.

Una bona mostra d'això és que el vidu ha publicat a Instagram diverses imatges en companyia de la col·laboradora de televisió. Exactament, se'ls ha vist junts fent una passejada amb moto i fins i tot menjant amb amics.

Així mateix, Elio ha trobat un suport enorme en una altra de les dones de la seva vida. Ens estem referint a Lola Herrera, que, segons publica El Español, «el veu com un fill i ella és com una mare per a ell». Precisament és tan gran la seva unió que, fa unes setmanes, qui va ser parella de Jesús no va dubtar a assistir a l'estrena de la seva última obra: Addictos.

Però aquí no s'acaba tot. També té una espatlla on plorar i un suport constant: la periodista Paloma Barrientos, que va treballar molts anys amb Jesús. Ha compartit amb ella més d'una reunió.

Foto de Jesús Mariñas i Paloma Barrientos.
Jesús Mariñas tenia una gran amistat amb Paloma Barrientos, que està donant suport a Elio Valderrama. | GTRES
 

I la quarta persona que és actualment un pilar per ell ens ha sorprès. Es tracta de Gustavo Guillermo, el xofer i mà dreta de María Teresa Campos. Aquest home es preocupa molt per ell i han fet plans junts, com ara quedar amb més amics o anar a dinar a Casa Lucio.

Tot això està fent que Elio no se senti sol i que, com recull el diari esmentat, «estigui més animat a conèixer gent. Li està anant molt bé».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp