Patricia Pardo

Patricia Pardo, molt preocupada pels problemes de Christian Gálvez

Patricia Pardo no s'esperava rebre aquesta mala notícia

Patricia Pardo s'ha quedat veritablement preocupada després de fer-se ressò del nou problema a què s'ha hagut d'enfrontar la seva parella actual. I és que tot apunta que el retorn televisiu de Christian Gálvez no ha estat com s'esperava.

Després d'un temps allunyat de la petita pantalla, el 19 de novembre passat es va estrenar 25 palabras, el nou concurs de Telecinco amb què aquest grup audiovisual pretén destronar el seu gran competidor, Antena 3.

Tal com va assegurar la parella sentimental de Patricia Pardo durant la presentació d'aquest format, «25 palabras és tot un homenatge a la nostra llengua, amb les seves dosis de cultura i entreteniment, afegint a més grans moments d'humor i improvisació».

Primer pla de Patricia Pardo somrient
Patricia Pardo no s'ho podia imaginar | Instagram

«En algunes proves, els espectadors sabran les paraules i les respostes per endavant, però la manera com els concursants arribin a esbrinar-les dependrà de la seva lucidesa i la seva manera de jugar amb el nostre vocabulari», va assegurar en relació amb la mecànica del concurs.

Ple d'il·lusió, Gálvez va deixar molt clar que «el llenguatge i les paraules m'apassionen», i per això, 25 palabras ha suposat per a ell «una nova oportunitat de jugar-hi».

«Estic molt content de tornar a gaudir de la divertida combinació de famosos i anònims en un mateix equip i afegir un nou format internacional al meu currículum televisiu», va puntualitzar el xicot de Patricia Pardo a continuació.

Ara, i després de veure el seu noi totalment emocionat amb aquest projecte, la presentadora d'El programa de AR no ha pogut evitar preocupar-se després de conèixer els nous problemes que s'han presentat a la vida del mostoleny.

Patricia Pardo sap que les coses no van bé

Patricia Pardo tenia totes les esperances posades en aquest nou concurs de Telecinco, però després de veure les últimes dades d'audiència que ha registrat 25 paraules , és conscient que Christian Gálvez està una altra vegada en dificultats.

Segons es pot apreciar, el nou concurs de Telecinco no ha tingut l'acceptació que s'esperava, i només un mes després de la seva estrena no ha aconseguit millorar la popularitat dins l'audiència del nostre país.

Aquest dijous 22 de desembre, el programa presentat per la parella de Patricia Pardo només va aconseguir apuntar un 7,6% de share, cosa que es tradueix en 703.000 teleespectadors.

Patricia Pardo i Christian Gálvez
Patricia Pardo està molt preocupada per Christian Gálvez | CatalunyaDiari

Per part seva, Ion Aramendi i el seu nou concurs, Reacción en cadena, han corregut la mateixa sort, arribant tan sols a 641.000 espectadors (5,8%).

Unes dades força preocupants si ens fixem en altres programes de la competència. Pasapalabra continua sent el programa més vist de les tardes. I és que va aconseguir anotar un 24,7% celebrat de share, superant una tarda més els 2.700.000 televidents.

Sonsoles Ónega també s'ha vist notablement beneficiada amb el canvi de cadena. Aquest mateix dijous, la que va ser companya de Patricia Pardo, ha aconseguit captivar el 13,5% de l'audiència del nostre país. És a dir, 2.704.000 espectadors.

En canvi, les dues emissions de Sálvame han aconseguit superar amb dificultat la barrera del milió de seguidors, anotant respectivament un 12,3% (1.192.000) la Limón i un 13,4% (1.159.000) l'edició Naranja.

Imatge de Christian Gálvez presentant el seu nou programa '25 Palabras'
El presentador no ha aconseguit enganxar l'audiència del nostre país | Telecinco

Com es podia esperar, a primera hora del matí les dades de TVE es van disparar gràcies a la Loteria de Nadal. I és que, un any més, la televisió pública va ser la preferida per seguir minut a minuts aquest esperat sorteig.

Més d'un 40% de l'audiència, o el que és el mateix, 1.748.000 espectadors, no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de seguir aquesta tradicional emissió nadalenca a través de La 1.

Un altre dels grans vencedors del dia 22 de desembre ha estat, sens dubte, La Isla de las Tentaciones. Al contrari que el programa presentat pel xicot de Patricia Pardo, aquest 'reality' es va convertir en el gran protagonista de la nit, apuntant 14,8% de 'share' i arribant a més de 1.600.000 espectadors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp