Primer pla de la periodista catalana Laura Fa al plató de Sálvame

Laura Fa podria perdre una dinerada quan acabi Nadal per una raó de pes

Laura Fa, al punt de mira

Laura Fa s'ha convertit en una de les col·laboradores indispensables per a l'univers Sálvame. La periodista ha aconseguit fer-se un forat a Telecinco, però les seves últimes declaracions podrien sortir-li molt cares.

La col·laboradora va desfermar la polèmica l'última tarda després de revelar el nom d'una persona molt coneguda del país que, suposadament, havia estat infidel.

Ara, Laura Fa podria haver de fer front a una dinerada si aquest personatge decideix prendre accions legals contra ella. I és que Sálvame ha estat durant l'última setmana alimentant aquest rumor fins que finalment ha explotat. La periodista va tenir una distracció en què va revelar aquest nom i les xarxes ràpidament se'n van fer ressò.

Laura Fa, al punt de mira pel seu descuit

Ha estat el tema del moment durant l'última setmana al plató de Sálvame. El programa assegurava que hi havia un testimoni que deia que una persona molt coneguda del país hauria estat infidel a la seva parella amb qui tenia una relació des de feia molts anys.

Primer pla de Laura Fa a 'Sálvame'.
Laura Fa revelava, sense voler, el nom d'un famós que tant ha fet parlar a 'Sálvame'. | Telecinco
 

Tot i això, després d'alimentar durant dies i dies aquesta notícia sense dir el nom del protagonista, era Laura Fa qui, sense voler, revelava el nom. I això potser li pot sortir molt car a la catalana.

«Jo crec que un dia sí que ha passat, però un any no. Pot conèixer dades d'aquesta persona perquè coneix gent que pot donar dades i coneix gent que coneix tan profundament Fran...», va dir Laura Fa, després de recapacitar ràpidament que havia ficat la pota.

Després d'això, Kiko Hernández deixava anar un «Bé... doncs ja ha sortit la grossa», davant la sorpresa dels col·laboradors. Jorge Javier, per altra banda, va intentar canviar de tema ràpidament. Però ja era tard, les xarxes socials es van fer ressò de les paraules de la periodista i ho van relacionar amb Fran Rivera.

D'aquesta manera, el matrimoni de Fran i Lourdes Hernández va passar a estar al focus de la polèmica. En els últims temps, el matrimoni sempre ha estat molt unit, per això aquesta informació va sorprendre tant.

Només hi ha constància d'una situació similar fa un parell d'anys, quan el germà de Cayetano Rivera va revelar haver viscut «un moment complicat" amb la seva dona.

«Vaig estar un temps en què no trobava res que m'omplis i Lourdes i jo vam viure un moment complicat, em vaig tancar en mi mateix». Tot i això, van sortir a la superfície. «Lourdes va estar a l'altura», confessava el 2019.

Des de llavors, la parella sempre s'ha mostrat molt unida i, juntament amb els seus fills, formen una família idíl·lica. Per això aquestes acusacions podrien passar factura a la catalana: el torero pensa respondre de forma contundent.

Fran Rivera prendrà mesures legals

Ara, segons revela Informalia, Fran es plantejaria emprendre accions legals contra la periodista per les seves declaracions. El torero no es quedarà amb els braços plegats i vol defensar la seva intimitat. Però no només planteja demandar Laura Fa, sinó també Sálvame.

Primer pla de Fran Rivera seriós.
Fran Rivera estaria disposat a prendre mesures i a defensar el seu honor de les acusacions. | GTRES
 

El programa de Telecinco ha estat alimentant aquest rumor sense proves fefaents, ja que aquesta informació ve de la mà de José Antonio Avilés.

Si fos cert, Laura Fa podria haver de fer front al pagament d'una dinerada per faltar als drets fonamentals com l'honor i la intimitat. Pot ser la distracció de la col·laboradora li surt molt cara si finalment Fran decideix contraatacar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp