Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin ja no amaga què passa a casa amb la xicota del seu pare

Pablo Urdangarin sap tot el que pensen els seus familiars

Pablo Urdangarin ja no ha pogut amagar més el que passa dins de casa seva. I és que tot apunta que la família d'aquest jugador d'handbol no aconsegueix estrènyer llaços amb l'actual parella del seu pare, Ainhoa Armentia.

No hi ha cap mena de dubte que aquest any ha estat un dels més complicats per al fill de Cristina de Borbó. I encara que la seva estabilitat familiar va començar a veure's afectada després de l'entrada a la presó d'Iñaki Urdangarin, el cert és que, després de fer-se pública la seva relació amb l'advocada, les seves vides han fet un gir de 180 graus.

Primer pla de Pablo Urdangarin.
Ha estat un any dur per Pablo Urdangarin. | GTRES
 

Tant és així que, només fer-se oficial aquest idil·li, la mare de Pablo Urdangarin no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'iniciar tots els tràmits per divorciar-se l'exesportista.

Entre altres coses, els mitjans de comunicació del país han pogut saber part de l'acord a què suposadament hauria arribat el matrimoni.

Segons aquesta informació, Cristina mantindrà la custòdia de Pablo Urdangarin i dels seus tres germans, l'educació dels quals seguirà a càrrec dels reis emèrits.

A més, haurien arribat a l'acord que Iñaki no estaria obligat a passar una pensió als seus fills, però, a canvi, tampoc rebrà ni un euro de la seva encara dona.

Però, després de les últimes declaracions que ha fet el lletrat Mario Pascual Vives a El programa de AR, tot apunta que aquesta informació no seria del tot certa.

Com ha confessat la periodista Paloma García-Pelayo, Pascual Vives no ha deixat del tot clar que ja s'hagi iniciat el procés de divorci entre els pares de Pablo Urdangarin.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
El pare de Pablo Urdangarin té una nova il·lusió. | Mediaset
 

Segons l'advocat, «això no és ni un cessament, ni és una separació, ni és un divorci, és un temps que es donen. És un punt mort, clarament». Unes declaracions que han provocat la recerca de reaccions per part de les dues famílies.

Ara, Pablo Urdangarin no ha pogut amagar més el que opinen a casa seva sobre la desconeguda relació que Ainhoa Armentia tindria amb la resta dels Urdangarin.

Pablo Urdangarin sap què pensa la seva família d'Ainhoa

Pablo Urdangarin sempre ha intentat mantenir-se al marge de totes les polèmiques dels seus pares. Però ara s'ha quedat sense paraules després de sentir les últimes declaracions que ha fet la seva àvia davant dels mitjans de comunicació del país.

Després de confirmar que la família de l'exjugador d'handbol passarà les festes de Nadal junta, Claire Liebaert, la mare d'Iñaki Urdangarin, no ha tingut cap problema a l'hora de parlar amb la premsa de les dues grans incògnites que envolten la vida del seu fill.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó
Pablo Urdangarin no sap si la seva mare passarà Nadal amb la família d'Iñaki. | CatalunyaDiari
 

Pel que fa al tema de si Cristina passarà o no el Nadal amb ells, l'àvia de Pablo Urdangarin ha deixat a l'aire la possibilitat que es produeixi, en els pròxims dies, l'esperat cara a cara del matrimoni. I és que, després de la forta discussió que van mantenir fa uns dies, tots els focus apunten directament cap a ells.

Segons el mitjà Monarquía Confidencial, Cristina i Iñaki van tornar a tenir una forta baralla telefònica per temes econòmics, després de conèixer que l'Audiència Provincial de Palma ha sol·licitat al Govern Balear el reemborsament dels 200.000 euros que van pagar de més en concepte de responsabilitat civil pel cas Nóos.

D'altra banda, Claire Liebaert s'ha mostrat molt contundent a l'hora de parlar de l'actual parella del seu fill, Ainhoa Armentia. L'àvia paterna de Pablo Urdangarin ha assegurat amb un gest contundent que encara no ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb l'advocada. «No la conec», ha confirmat després de ser preguntada per aquesta qüestió.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp