Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

La germana d'Olga Moreno llança un comunicat que frena Rocío Carrasco

Raquel Moreno escriu un fil a Twitter per denunciar que La Fábrica de la Tele es dediqui a destrossar famílies a canvi de guanyar audiència

Raquel Moreno, germana d'Olga Moreno, ha fet ús de les xarxes socials per carregar contra La Fábrica de la Tele. La cunyada d'Antonio David Flores ha llançat un comunicat a través de les xarxes socials parlant en nom de la família Moreno. Segons ella, Rocío Carrasco està mentint i, a més, cobrant una quantitat desorbitada de diners. Raquel ha obert un fil de Twitter per denunciar que La Fàbrica de la Tele està emetent sense filtres el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Rocío Carrasco té proves del dia que va anar a l'hospital

«Després d'estar callada tot aquest temps, estic cansada i indignada amb tot el que està passant. Primer amb aquesta senyora, la qual se li ha permès gravar un documental sense rèplica», manifesta Raquel Moreno a Twitter.

 

 

En paraules de la germana d'Olga Moreno, l'«únic propòsit (de Rocío Carrasco) és mentir i calumniar, òbviament cobrant una suma de diners exagerada», ha afirmat. Tot i això, cal recordar que Antonio David Flores i Olga Moreno també han estat molts anys parlant i guanyant diners per carregar contra Rocío Carrasco.

 

Rocío sempre ha estat titllada de «mala mare», però ella assegura que «no soc així». Sense anar més lluny, la filla de Rocío Jurado ha aportat proves i ha aconseguit tirar per terra la versió d'Olga i Antonio David.

 

Segons les acusacions del matrimoni, a les quals ara se suma Raquel Moreno, Rocío Carrasco no va anar a l'hospital 'ipso facto' quan va saber que el seu fill estava ingressat. La mare de David Flores desmenteix aquestes afirmacions amb un document on consta la data en què va reservar l'habitació d'un hotel per estar a prop de l'hospital. És més, en el capítol 'Miedo', Rocío explica que Olga Moreno i Antonio David Flores li deien al seu fill que no aniria a veure'l. En canvi, segons Raquel Moreno, «jo mateixa vaig viure l'episodi de l'hospital i han tergiversat la realitat al seu gust», assegura la germana d'Olga.

 

 

A més, explica que «la meva germana Olga, com moltes altres persones, l'únic que ha fet ha estat enamorar-se d'una persona amb dos fills als quals ha volgut cuidar i estimar». D'altra banda, ha volgut parlar sobre la sèrie documental i assegura que «molesta molt el fet de saber que tot això estava planejat i gravat des de fa un any i que per audiència i morbo l'acomiadament d'Antonio David s'ha dut a terme ara, per donar-li més bombo i que no tingui suport i poder seguir amb el linxament gratuït».

 

Raquel Moreno contra La Fábrica de la Tele

La germana d'Olga Moreno ha carregat contra la productora per haver acabat amb la feina del seu cunyat amb la sèrie documental de Rocío. «Els jutges Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera juntament amb els col·laboradors, entre altres, Belén Esteban (la qual m'ha decebut molt), ja que per a ells no existeix la presumpció d'innocència», afegeix. «Em sembla vergonyós que La Fábrica de la Tele i tots els que pertanyen a aquest circ, es dediquin a generar ingressos destrossant a persones en programes com Sálvame i que al seu torn, els espectadors estiguem contribuint a tot això», assenyala.

 


D'altra banda, Raquel Moreno ha tingut paraules amables amb una estrella de Telecinco. «Agraeixo a Ana Rosa, i al seu programa, que siguin imparcials. Vull dir que la família està més unida que mai, els Flores i els Moreno som una pinya», ha conclòs.