Fotomuntatge de José Ortega Cano, la seva germana Conchi Ortega Cano i la seva dona Ana María Aldón

Conchi, la germana d'Ortega Cano, confirma els rumors sobre Ana María Aldón

Deixa clar quin serà el futur immediat del matrimoni

El matrimoni entre José Ortega Cano i Ana María Aldón no passa pel seu millor moment, tal com ho tornava a posar de manifest aquest dissabte la dissenyadora andalusa.

Després de les declaracions d'Aldón fa una setmana a 'Viva la vida', molts han sigut els rumors d'una possible separació entre la dissenyadora i el vidu de Rocío Jurado. El cas és que Ana María ha estat clara en les seves dues darreres intervencions al programa on col·labora.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón dissabte passat a 'Viva la vida' | Mediaset

Ja han estat dos caps de setmana consecutius en què la tertuliana fa un pas endavant i no ha amagat que el seu matrimoni està ferit. Sobre l'espinosa pregunta que li feia Emma García aquest dissabte, la dona d'Ortega Cano ha desmentit que se separi.

Ortega Cano i la seva dona estan en crisi

«Tinc la il·lusió que arribi el meu moment, després d'explicar com em sentia me'n vaig anar tranquil·la i desfogada. Tenia la necessitat de deixar-ho anar i, el que vaig fer, vull que es vegi així. Va ser una crida d'atenció», confessava Aldón.

«Dir-li que estic al seu costat i que s'aixequi. Seguirem amb una mica d'alegria», confessava Ana María a la presentadora de l'espai de Telecinco.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María | Europa Press

És evident que la seva relació ha fet un gir radical. De fet, ella mateixa ha reconegut davant de l'audiència el programa on col·labora que el seu marit ja no és el mateix.

«Els últims anys, des que va començar la docu-sèrie, el noto més absent. No sé si hi pensa més, no ho sé, però està més absent. Ha canviat en general, no només amb mi. Està més capcot, està trist», lamentava.

Conchi, germana d'Ortega Cano, confirma els rumors del matrimoni

Un dia més hem vist que la dissenyadora ha tornat a reconèixer que no estan bé. I que el seu marit no va reaccionar de cap manera a les seves controvertides paraules de fa set dies al plató de Telecinco.

D'altra banda, durant les últimes hores, Conchi, una de les germanes d'Ortega, ha parlat sobre com veu el destre i la seva dona després dels rumors sobre la seva situació de parella.

Imatge de Conchi Ortega Cano asseguda dins d'un cotxe atenent als periodistes
Conchi Ortega Cano, germana del torero José Ortega Cano, asseguda a un cotxe | GTRES

Conchi Ortega ha reaccionat a la veu d'alarma d'Ana María i ha estat contundent a l'hora de parlar del seu germà. Conchi ha defensat com sempre el torero, afirmant que «és un sant».

Sobre els rumors d'una crisi teòrica al matrimoni d'Ortega, la seva germana no ha deixat dubtes. «Ni opinaré ni vull saber res. Crec que el meu germà es porta bé amb mi i no vull més històries».

«No se separaran, això és una ximpleria»

Alhora, Conchi ha confessat haver vist Ana María Aldón fa poc temps i que no li ha dit res sobre aquesta crisi. «Jo els veig estupendament. No se separaran, això és una ximpleria», ha sentenciat més contundent que mai.

D'altra banda, Ortega Cano ha reaccionat de la millor manera a les paraules de la seva dona. I és que aquest diumenge, la dissenyadora se n'ha anat de viatge amb el seu fill per assistir a un bateig a Jerez de la Frontera.

Un esdeveniment que, segons 'Viva la vida', no comptaria amb la presència d'Ortega Cano, però que finalment ha optat per anar-hi. Una decisió d'última hora que segur ha agradat a la col·laboradora de Telecinco, que viu una de les etapes més complicades des que es casés amb el torero.