La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

Letícia, indignada: rep un revés d'una de les seves amigues més íntimes

Letícia es molesta per les iròniques declaracions de la seva amiga a 'El Hormiguero'

Letícia ha esclatat davant del qual va passar amb el seu sogre. I és que, a hores d'ara, el rei emèrit està esperant que la Fiscalia del Tribunal Suprem li doni el vistiplau per tancar les tres investigacions contra ell. Això és degut a les seves intencions de tornar a Espanya.

A més, culpabilitza Letícia del qual està vivint per aquests moments, segons Pilar Eyre al seu bloc de 'Lecturas'. «Per a l'emèrit, Letícia s'ha convertit en la seva nèmesi, la seva bèstia negra, perquè pensa que està darrere del que ell considera una campanya en contra», opinava.

De la mateixa manera, dimecres passat, Tamara Falcó, filla d'Isabel Presley, va acudir al seu programa de televisió, 'El Hormiguero'. Com és costum, l'amiga de Letícia va comentar diferents temes, encara que l'últim no va agradar a l'audiència.

Imatge de Tamara Falcó i Cristina Pardo al programa El Hormiguero
Tamara Falcó i Cristina Pardo a 'El Hormiguero' | Antena 3

Així mateix, hi va haver tensió amb Cristina Pardo. Tamara Falcó defensava el retorn de Joan Carles I, ja que «el rei emèrit no malmetrà el regnat del seu fill». A més a més, afegia amb riallades «està dient 'ho lamento'».

Immediatament, la periodista li va preguntar: «A tu sembla suficient? Perquè els diners que es van emportar i no van pagar també eren teus». Aleshores, Tamara li va contestar irònicament «La meva part, aquests cèntims que li he pogut donar, si és aquest el cas, se'ls pot quedar».

Després d'escoltar aquestes paraules, Letícia i el públic s'han molestat amb raó, ja que s'estava rient del que Joan Carles I ha estat robant tots aquests anys als ciutadans.

Letícia, decebuda per les iròniques declaracions de la seva amiga

Per aquesta mateixa raó, la reina Letícia s'ha enfadat amb Tamara Falcó. A més, la dona de Felip VI no ha mostrat cap intenció que el seu sogre torni i també es posiciona a favor de la periodista.

Així mateix, al seu moment, Letícia ja va mostrar les seves incomoditats quan Joan Carles I va fer una visita exprés a la família. Per ella, això suposava un problema al regnat del seu marit perquè podia complicar la relació que manté Felip VI amb el país.

De la mateixa manera, Letícia no ha exposat especial interès al retorn del rei emèrit, ja que no hi ha esmentat res des que se sap les intencions del seu sogre. Alhora, no s'espera cap contestació davant de les iròniques declaracions que va dir Tamara per defensar Joan Carles I.

Especial intriga pels futurs plans de Letícia amb el rei

La reina Letícia, juntament amb el seu marit, ha deixat de banda el tema de Joan Carles I per centrar-se en els esdeveniments que hi ha d'assistir. Per exemple, aquest cap de setmana passat, els reis han passejat pels carrers de Santa Cruz de La Palma just abans de presenciar la celebració de l'Homenatge.

Letícia ha reconegut la feina imprescindible que han ocupat els habitants de l'illa canària. L'acte ha acabat sent una victòria, ja que no s'ha observat cap error a l'hora de fer-ho.

Fotomuntatge del rei Felip i la reina Letícia
Letícia i el seu marit presidiran properament diversos actes | Catalunya Diari

Un altre dels esdeveniments que espera la reina Letícia començarà al setembre, concretament, la setmana del dia 12. Se celebrarà un Congrés Internacional a Granada, en què els reis presidiran el Comitè d'Honor del Congrés Internacional.

Això ha suposat un enrenou a les xarxes socials perquè el lema, al cartell publicitari, tenia escrit 'guanyar-se la vida' i 'gènere i treball a través dels segles'. Un fet que la població els ho ha pres sarcàsticament i no li ha agradat. No obstant això, la reina ho ha utilitzat per apaivagar la premsa del cor amb el tema del retorn del rei emèrit.