Maribel, la germana de Rafa Nadal i la seva desconeguda vida privada

La jove és un dels pilars fonamentals del tenista

Maribel Nadal amb la seva família donant suport al seu germà
Maribel Nadal ha sigut un dels pilars del seu germà Rafa | GTRES

Rafa Nadal ve de fer història. El tenista espanyol acaba d'aconseguir una fita. Als seus 34 anys ha aconseguit el seu Grand Slam número 20. No només ha guanyat el Roland Garros, sinó que ho ha fet amb una impressionant superioritat durant tot el torneig, que ha acabat amb el colofó final de la victòria aclaparadora a la final contra Djokovic.

El balear ha comptat com sempre amb el suport de la seva dona i del seu oncle Toni Nadal, tot i que també ha estat molt a prop seu la seva germana, algú que acostuma a passar desapercebuda.

L'èxit de Nadal es deu a la seva incansable ambició. Junt amb aquest trofeu, l'espanyol ja es pot considerar com un dels 3 millors tenistes de la història. El rei de la terra batuda està en un moment físic espectacular. Al seu costat sempre està Xisca, la seva xicota de tota la vida amb la qual es va casar recentment. Tanmateix, un altre dels seus grans suports és la seva germana, María Isabel Nadal.

Probablement, la germana del balear sigui de les més desconegudes de la família. Maribel, que és així com l'anomenen, acostuma a viatjar molt al costat de la resta de la família per anar a veure a Rafa Nadal. Pràcticament és una fixa en els tornejos més importants com el de Roland Garros. A més, la jove va ser la responsable d'haver ajuntat a Xisca i al tenista.

Maribel anava a la mateixa escola i a la mateixa classe que Xisca, per això se la va presentar al seu germà Rafa. La resta és història, tots dos segueixen amb el seu amor. Setmanes després de les noces del tenista, tots els mitjans van especular amb què la propera a passar per l'altar seria Maribel.

La germana de Rafa Nadal va mantenir una relació amb Pep Juaneda, home amb el qual tenia previst casar-se. No obstant això, alguns mitjans com la revista 'Hola' van assegurar al març que la relació entre tots dos es va trencar.

De moment, la jove està molt centrada en la seva professió i en seguir al seu germà allà per on va. Després d'uns mesos sense tenir parella, l'esmentada revista ha informat que Maribel està sortint amb un model madrileny anomenat Javier de Miguel.

Una vida molt lligada a l'esport

Com no podia ser d'una altra manera, Maribel també està molt lligada a l'esport. El cognom Nadal és pràcticament un sinònim d'èxit esportiu. La germana petita del tenista és llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Ha treballat al departament de màrqueting del banc Santander i, també, va formar part de l'equip de comptes de Producciones Komodo SL. En l'actualitat treballa en el departament de màrqueting del Rafa Nadal Sports Centre.


Comentaris

envia el comentari