Fani Carbajo al plató de La isla de las tentaciones

Fani i Christofer, els rumors de separació i la realitat que viuen

La parella sembla no travessar el seu millor moment

Sense cap dubte, Fani i Christofer són dos dels famosos de televisió que ara desperten més interès. I tot perquè s'han suscitat els rumors de separació després del que ha passat aquest cap de setmana. Ens estem referint al fet que van acudir a 'Sábado Deluxe' per sotmetre's al polígraf al costat de Rubén, amb qui ella li va ser infidel. Una situació tensa que va acabar amb la marxa d'ell del plató i amb una baralla posterior entre la parella.

Per tot això, en aquestes últimes hores s'han incrementat els comentaris sobre la possible ruptura d'aquesta parella. Per aquest motiu la publicació 'Jaleos del corazón', d''El Español', hagi volgut sortir de dubtes. Per això, ha entrevistat directament a Fani.

La realitat de la parella

La que va ser concursant de 'La isla de las tentaciones' ha revelat, en primer lloc, que està travessant un mal moment amb el seu noi. Així mateix, ha afegit que la discussió amb ell el dissabte no es va produir per Rubén: «El problema venia d'abans, havíem discutit ja a casa i quan vam arribar a plató estàvem enfadats. Rubén no és la tercera persona ni el motiu pel qual ens hem enfadat».

Fani ha indicat que després del 'Deluxe' van tornar a casa junts, però que ella està «preocupada». Concretament, ha exposat que «estic malament i em fa pena perquè són molts anys i sempre intentes lluitar, sempre intentes estar bé, però les coses no es poden forçar».

En aquest punt, ha vingut a afirmar que la crisi que travessen es deu fonamentalment a ella. Així, ha revelat que a Christofer «li dic com em sento, el que necessito i que necessito temps per pensar en el que a mi em convé, perquè sempre estic pensant en ell (...). I, al final, tinc tanta pressió que no puc més».

Així mateix, la jove no ha dubtat a reconèixer a 'Jaleos del Corazón' que està feliç amb el seu xicot. No obstant això, també ha deixat clar que «hi ha moltes coses que em falten, em fallen i necessito. A la cap i a la fi, he pensat molt més en la seva felicitat que a la meva i això m'està passant factura».

Tal és la situació que estan travessant Christofer i Fani que fins i tot ella s'està plantejant donar-se un temps separats per reflexionar, perquè creu que aquest els serviria per «veure en quin punt estem i pensar si ens trobem a faltar o no».

De moment, la parella segueix junta, però està clar que la crisi que travessa és seriosa. Tant és així que, fins i tot, la jove s'està plantejant el seu futur apartada del seu xicot. Però caldrà esperar per saber quina decisió prenen i si decideixen donar-li una nova oportunitat a la seva història d'amor.